Film

Tony Soprano újra akcióban: már készül a Maffiózok előzményfilmje

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.09 | 11:56

A sztori a kezdeti időszakba repít majd vissza, a 60-as években játszódik a film, amiben így pláne, hogy nem bukkan fel James Gandolfini, aki egyébként sem tűnne fel még egy folytatásban sem, hisz a színész 2013-ban elhunyt.

David Chase Sopranos (magyarul Maffiózók) című sorozata az HBO műsorán ment 1999 és 2007 között. Ez volt az egyik olyan széria, ami elindította azt folyamatot, aminek köszönhetően ma már a tévésorozat nem mostohatestvére, hanem egyenrangú partnere a mozifilmeknek, sőt egyre gyakrabban fordul elő olyan, hogy még fölé is nő.

A Maffiózók előzményfilm a New Line Cinema-nál kapott zöld utat. A sztori pedig a forrongó 60-as években játszódik majd, amikor szárba szökkent a kábítószerkereskedelem és mindennaposak voltak a faji jellegű villongások és összecsapások. A film az 1967-es Newark-i zavargások idején játszódik majd.

A most 72 éves David Chase 2014-ben, egyszer már beszélt arról egy interjúban, hogy korábban is terveztek a Maffiózóknak folytatást, de a tervet aztán elvetették James Gandolfini halála miatt. Viszont mivel most mégis támadt egy jó ötlet, újra elkezdtek vele foglalkozni, sőt már folyik is a forgatókönyv fejlesztése. Rendező és színészek még nincsenek kiválasztva, de Tony Soprano figurája mellett biztosan felbukkannak a filmben a szülei és a nagybátyja, akik óriási hatással voltak rá és az életére, de ez az olasz családok esetében nem nagy kunszt.

A hírre a Twitter felbolydult,  ömleni kezdtek a rajongói reakciók. Van, aki üdvözölte az ötletet, és el is kezdte a brénsztormingot, hogy milyen karaktereket kéne beletenni a filmbe és azokat kik játszhatnák el, míg mások azon sopánkodtak, miért kell újramelegíteni a dolgot és lehúzni róla egy újabb, felesleges bőrt. Pláne, hogy a Maffiiózók Gabdolfini nélkül semmit sem ér.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló