Film

Ettől a filmtől szem nem marad szárazon, az biztos

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.16 | 19:11

Még mindig kissé szokatlan, hogy egy háborús filmben nő legyen a főszereplő, így hát adtak mellé egy kutyát. Állítólag igaz történeten alapul a film. Megan Leavey tizedes és kutyája, Rex június 9-én érkeznek a mozikba.

Háborús filmekben általában marcona férfiak a főszereplők, akik legfeljebb a harcok szünetében érzékenyülnek el kicsit, hiszen hiányzik a családjuk. Volt néhány próbálkozás nők bevonására (emlékezetes lehet, mondjuk, Demi Moore a G.I. Jane-ben), de azért ezek inkább kivételek. A Megan Leavey is megpróbál ilyen kivétel lenni, méghozzá állítólag valós történet alapján.

A sztori lényege: a kislányos arcú Megan Leavey (Kate Mara) megunja az addigi életét, és beáll katonának, illetve rögtön tengerészgyalogosnak. Kap maga mellé egy bombakereső kutyát Rexet (kell ennél elcsépeltebb név?), aki ráadásul kissé hamis, de legalább nagyon tudja a dolgát, és a kritikus helyzetben meg is menti sokak életét. A tizedes megsebesül, elszakad a kutyától, de nem adja fel. A trailerből nem derül ki, hogy pontosan hová fut ki a történet, de esélyes, hogy a végefőcím mellé sok papírzsepi kell majd.

Megan Leavey Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers

Megan Leavey Trailer #1 (2017): Check out the new trailer starring Kate Mara, Common, Tom Felton! Be the first to check out trailers and movie teasers/clips dropping soon @MovieclipsTrailers.

A háborús dráma ízig-vérig női is film lesz, hiszen nem csak a főszereplő nő, hanem a rendező (Gabriela Cowperthwaite) és az író (Pamela Gray) is. A kutya neméről nincs információnk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló