Film

Miley Cyrus is szerepel A Galaxis őrzői 2-ben

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.22 | 12:06

Igaz, csak a hangját adja, de elég fontos pozíciót kapott az énekesnő.

Csütörtökön egy Sarah Ruhlman nevű blogger részt vett a film los angeles-i sajtóvetítésén, s ezt követően robbantotta a hírt: a forgatókönyvíró, James Gunn elárulta, hogy Cyrus is felbukkan A Galaxis őrzői folytatásában.

A Draxot alakító színész, Dave Bautista sem tagadta a dolgot, de pontosan nem tudta, hol fog megjelenni Miley. A Disney azóta azonban megerősítette az információt. Maga Gunn pedig így kommentálta az esetet:

Néztem a The Voice adását, amelyben még Miley szerepelt, és annyira szerethetőnek láttam, a hangját meg egyenesen fantasztikusnak találtam, hogy megkérdeztem a Marvel főnökét, mit szólna, ha az énekesnő kaphatná meg Mainframe szerepét? Kevin Feige annyit reagált, hogy ha meg tudjuk szerezni, szerezzük meg. Így került a filmbe Miley.

Mainframe egy olyan operációs rendszer, amely egy komplett bolygót képes működtetni, s az égitest pályájától kezdve az időjárásig mindenre kihatással van. Ezt a fejlett technológiát a Vízió nevű android alkotja meg, és Amerika Kapitány pajzsának védelme is a feladatai közé tartozik.

Szóval a május 5-én mozikba kerülő filmet nem csak Vin Diesel orgánuma miatt lesz érdemes feliratosan nézni.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.