Film

Az Alien: Covenant új trailere a Prometheus-ról szól

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.27 | 10:29

Doktor Shaw és David elindultak a tervezők bolygójára. Vajon látjuk őket az új filmben?

Az eddigi trailerek alapján nem úgy tűnt, hogy Ridley Scott előző filmjének egyenes folytatása lesz az Alien: Covenant, bár Michael Fassbender szerepelni fog benne, de egy másik Androidot játszik majd. A Prometheus végén már láthattunk egy klasszikus kinézetű xenomorfot/alient, és a két megmaradt szereplő elindult egy űrhajóval a tervezők bolygója felé. Egy kis huzavona után aztán eldöntötték, hogy újra Alien lesz a címe a filmnek (az alcím ugyanúgy az űrhajó neve, mint a Prometheus esetében), de ezen kívül eddig semmi nem utalt az előző filmre, teljesen új szereplőket láthattunk az előző trailerekben.

Most viszont egy teljesen új trailer jött a Covenanthoz, amiben Noomi Rapace-t és Michael Fassbendert láthatjuk, ahogy együtt utaznak, valamikor a Prometheus eseményei után. Hogy feltűnnek-e végül az Alien: Covenantban, azt még nem lehet tudni, de erre így most már elég jó esély van:

Alien: Covenant | Prologue: The Crossing | 20th Century FOX

Now On Digital HD https://bitly.com/alien-covenant-digital-hd Now On Blu-ray & DVD https://bitly.com/alien-covenant-amazon The Crossing, an official prologue short to Alien: Covenant, reveals what happened to crew members Dr. Elizabeth Shaw and the synthetic David after the events of Prometheus. Set aboard an abandoned Engineer vessel, Dr. Shaw repairs David as they continue their search for humanity’s creators.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló