Film

Az emojik sem ússzák meg mozifilm nélkül, itt is van a trailer

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.17 | 13:01

A Kung Fu panda rendezője és az Angry Birds mozit készítő stúdió fogtak össze.

A film arról szól, hogy az emojik nem csupán egyszerű hangulatot kifejező, digitálisan rajzolt karakterek, hanem élőlények, akiknek saját kis világuk és városuk van (ami természetesen szakasztott olyan, mint a miénk, csak emberek helyett emojik élnek benne). Az emberek szolgálatában állnak, és persze nagyon jófejek és viccesek, őrült mind, de annyira, hogy már a trailer minden egyes pillanatát elnézve fülig ér a szánk, és már az első előzetes se volt rossz.

A Kung Fu Panda nagyon rendben volt, az Angry Birds mozi nagyon nem, úgyhogy majd meglátjuk a július 28-i bemutató után, hogy az emojikkal mi a helyzet, ha a vásznat kell velük megtölteni.

THE EMOJI MOVIE – Official International Trailer (HD)

?? #EmojiMovie trailer is out of this ?! ? up to ? and? now! Follow Us on Social: https://www.facebook.com/emojimovie https://twitter.com/emojimovie https://www.instagram.com/emojimovie/ Subscribe to Sony Pictures for exclusive video updates: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe The Emoji Movie unlocks the never-before-seen secret world inside your smartphone.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.