Film

Kirúgták a készülő Han Solo-film rendezőit

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.21 | 11:13

Kreatív nézeteltérések miatt válik meg a Disney a Lego kaland alkotóitól.

A fiatal Han Solo éveit feldolgozó mozi nem igazán forog zökkenőmentesen. Mindkét rendezőtől meg kellett válnia a Lucasfilmnek, jelentette be a cég elnöke, Kathleen Kennedy, a hírt a Rolling Stone közölte.

Phil Lord és Christopher Miller nagyon tehetséges filmesek, akik egy hihetetlenül jó stábbal működtek együtt, de mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy teljesen máshogyan képzelik elkészíteni ezt a filmet. Ezért döntöttünk úgy, hogy útjaink különválnak. Nemsokára közzétesszük, ki lesz az új direktor.

Lord és Miller is sajnálja, hogy alapvetően más felfogásban szerették volna leforgatni a mozit:

Nem vagyunk a „kreatív nézeteltérések” kifejezés nagy rajongói, de sajnos jelen esetben ez a klisé igaznak bizonyult. Valóban büszkék vagyunk arra a munkára, ameddig eljutottunk ezzel a stábbal.

A film bemutatójának 2018 május 25-ei dátumát egyelőre nem érinti az a változás, melyet a Lego Kalandot is jegyző filmesek távozása jelent.

via GIPHY

A februárban Londonban beindult forgatás szereplői ugyanazok maradnak: Alden Ehrenreich lesz a simlis csempész, míg Lando Carlissiant a rapperi karrierjét jegelni készülő Donald Glover alakítja majd. Emilia Clarke és Woody Harrelson is látható lesz a várva várt Star Wars-spinoffban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló