Film

Hogy mi? Daisy Ridley olcsó horrorban bukkan fel?

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.25 | 09:19

A Star Wars-sztár igencsak meglepte a rajongókat ezzel a brutális mozival. Csupa vér mindenhol, ez bizony nem egy cuki Disney-produkció.

Daisy Ridley az utóbbi Star Wars-filmek révén akkora nevet szerzett, hogy könnyedén válogathat a szerep-ajánlatok között. És amikor a december 20-án érkező, The Rise of Skywalker című folytatás nem köti le az energiáit, akkor akár egy irtó alacsony költségvetésű brit horrorba is beugorhat, ha úgy tartja kedve…

 

View this post on Instagram

 

A future Resistance fighter, ready and waiting on Jakku. #theforceawakens

A post shared by Star Wars (@starwars) on

Ez a Scrawl, ami egy erőszaktól tajtékzó tini képregény mozgóképes verziója. Ezt az információt bizony emésztenie kell a patyolattiszta jedi-rend híveinek. Szívességet tenne egy barátjának a szerepléssel a 27 éves színésznő, vagy az önéletrajzában mutatna jól egy ilyen kitérő?

Egyik sem; a megfejtés jóval egyszerűbb: még Rey megformálása előtt, 2015-ben készült ez az alkotás, de például Amerikában csak most kezdett el hódítani. DVD/Blu-ray formában be is szerezhető, és az időzítés nem véletlen: annak idején Jennifer Aniston is így járt (Leprechaun), illetve Leonardo DiCaprio egy korai munkáját (Critters 3.) is csak a befutása után kapták fel, teszi hozzá a Wegotthiscovered.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló