Érdekes

Féltucat ’70-es évek Star Wars-akciófigura jöhet?

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.24 | 18:18

Na végre, a Hasbro újra kiadja a nosztalgikus játékokat.

Ha egy igazi ’70-es évekbeli Darth Vader akciófigurát szeretnél beszerezni, akkor eBay-en potom 3800 dollárért máris a tiéd lehet. Ha viszont beéred egy újragyártott verzióval is, akkor alig tíz zöldhasút kell csak kipengetned.

 

View this post on Instagram

 

#Repost @HasbroPulse: The words of Yoda echo in our heads a little louder today. May the 4th be with you!

A post shared by Hasbro (@hasbro) on

9,99 dollárért juthatsz ugyanis hozzá darabjáért azoknak az akciófiguráknak, melyeket az 1977-es Star Wars-mozi bemutatója utáni kollekció nyomán most adtak ki. A hat legelső karakterből máris választhatsz a Target oldalán, de a terjesztés ősztől szélesebb körben is zajlani fog.

A vinil-sisakos Vader és Luke, a tatooine-i legény is szándékosan gagyi, ugyanis abban a korban ez a kidolgozottság volt a maximum. Leia – egy furcsa köpenyben, illetve Csubakka, Han Solo és egy rohamosztagos kerülhet még a birtokodba.

Eredetileg a Kenner nevű vállalat állt elő ezekkel a figurákkal, majd a céget a versenytárs kivásárolta 1991-ben. A Star Wars-lincensz így került a Hasbro-hoz.

 

View this post on Instagram

 

#starwars #vintagestarwars #kennerstarwars #princessleia #target #targetfinds #targetstyle

A post shared by Mach Diesel (@smutoys) on

A retro szett ugyanolyan csomagolást kap, mint elődje, de egy címke fogja azért jelezni, hogy itt bizony újrakiadásról van szó. A négy évtizeddel ezelőttről származó figurák így továbbra is a gyűjtők által megszabott áron lesznek beszerezhetőek, említi meg az EW.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló