Film

Clint Eastwood csak azért is Georgiában fog filmezni

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.05 | 10:48

Az abortusz-törvény nem befolyásolja az Oscar-díjas művészt, aki ragaszkodik Altantához. Még az Alyssa Milano-féle bojkott, amihez Sophie Turner és Jessica Chastain is csatlakozott, sem hatja meg a legendát.

Rengeteg hollywoodi produkció jelentette be, hogy kivonul Georgiából, miután a helyi kormányzó elfogadta az abortusz-törvényt. Brian Kemp már a hathetes magzatot sem engedi elvetetni, akinek a szívdobbanása észlelhető.

via GIPHY

Közel 50 színész már alá is írt egy tiltakozó nyilatkozatot, melyet Alyssa Milano indított. Páran viszont nem ágálnak különösebben a szabályozás szigorítása ellen, sőt: Clint Eastwood például eltántoríthatatlan attól, hogy Georgiában forgasson.

 

View this post on Instagram

 

Our gorgeous legend ❤️ #clinteastwood #legend

A post shared by Clint Eastwood (@clinteastwoodfans01) on

2019 nyarán itt kezdődnek el a veterán színész-rendező következő filmjének munkálatai: a The Ballad of Richard Jewell című moziban Olivia Wilde, Jon Hamm, Sam Rockwell és Kathy Bates is fel fog tűnni. A helyszínhez való ragaszkodás miatt Milano támogatói máris beleszálltak az Oscar-díjas legendába. Georgiának egyébként súlyos veszteséget jelenthet, ha a filmszakma egy része is kivonul: csak 2018-ban 2,7 milliárd dollárt tett le az államnak Hollywood.

Mindent meg fogok tenni, hogy a szakma más államokat válasszon helyszínül.

– nyilatkozta a protestáló színésznő, aki mellé elég nagy nevek álltak be: Sophie Turner, Jessica Chastain, Amy Schumer, Patton Oswalt, Sarah Silverman, Uzo Aduba és Colin Hanks is aláírta az ívet.

via GIPHY

Hogy Eastwood nem variál, annak a fő oka az lehet, hogy Atlantához kapcsolódik a cselekmény: a városban 1996-ban, az Olympic Parkban történt robbantási esetet viszi filmre. A theepochtimes.com elárulja, hogy az ügyben gyanúsítottként is szereplő Jewell eredetileg egy hősies biztonsági őr volt, akinek kis híján a nyakába varrták a csőbomba készítését, már terroristának is kikiáltván a férfit.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló