Film

SPOILER, a Marvel olyan laza, hogy egy forró Végjáték-poénos pólót is kihoz

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.14 | 09:15

A San Diego Comic-Conon sül majd el a tréfa.

A Marvel magasan viszi a nyári mozis szezont: a Végjátéknak még le sem áldozott, a Pókember: Idegenben pedig most kezd felfutni.

A bulizásra minden oka megvan a szuperhősöknek és híveiknek, melyre a legautentikusabb formában a 2019-es San Diego Comic-Con-on lesz lehetőség.

Július harmadik hétvégéjére minden nerd összegyűlhet, hogy a négy naposra nyúló eseményen kosztümben vagy akár rajongói pólóban éltesse kedvenceit.

A stúdió részéről a Bosszúállók negyedik részét író Christopher Markus és Stephen McFeely is jelen lesz, plusz a Russo-fivérek és Kevin Feige is tiszteletét teszi majd. A színészek közül a fókusz Chris Evans-en lesz: Captain America leköszönő megszemélyesítőjéről legalább egy vaskos tréfa erejéig biztosan szó lesz…

Innentől SPOILER…

 

View this post on Instagram

 

America’s ASS 🍑🍑🤤🤩 #americasass #avengers #avengersendgame #steverogers #chrisevans #captainamerica

A post shared by Chris Evans Fan Account (@chris_evans.fc) on

A Végjátékban elhangzik, hogy

Amerika legjobb feneke

bizony Steve Rogersé, és ezt a poént vétek volna kihagyni a merch-pultnak: nemsokára a megszokott Kapitány-pajzsos pólók mellett ezt az üzenetet is hirdethetik magukon a bevállalós követők.

Pár designer már a hivatalos verzió előtt is lecsapott a kínálkozó lehetőségre, de innentől teljesen eredeti Marveles cuccban is parádézhatunk, mely még a „Language” szóval az Ultron kora című, második Avengers-részre is utal.

 

View this post on Instagram

 

One of the shirts available at the Marvel booth at SDCC this year! Love it, I want one #marvel #sdcc2019 #captainamerica #americasass #chrisevans

A post shared by Erin (@avengetheworld) on

Az Uproxx megemlíti, hogy Evans maga is nemzeti kincsként tekint már a saját hátsójára, pedig annak idején hülyeségnek tartotta, hogy egyáltalán bekerült a filmbe ez a sor.


Az biztos, hogy a 38 éves színész távozásával egy fejezet lezárult, de a búcsú inkább a röhögés miatt legyen könnyes.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.