Film

Tom Hanks elbűvölő lesz Mister Rogersként!

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.23 | 11:45

A tévés ikont a legkedvesebb mozihős kelti életre.

A gyerekműsorokat vezető Fred Rogersről film készül, a főszerepben a tökéletes választás: Tom Hanks látható. A Beautiful Day in the Neighborhood lesz a mozi címe, mely november 22-ére érkezik, Marielle Heller rendezésében.

Ne életrajzi műfajra készüljünk – sokkal inkább egy olyan történet kel életre a 2003-ban elhunyt tévésről, amelyet a kezdetben szkeptikus Tom Junod újságíró vetett papírra. A gyerekek kedvence az életre tanította a kis nézőit, kedvességre és őszinteségre vezette rá őket.

 

View this post on Instagram

 

Tom Hanks is Mister Rogers in A BEAUTIFUL DAY IN THE NEIGHBORHOOD, in theaters November 22. #ABeautifulDayMovie | 📸: Lacey Terrell

A post shared by A Beautiful Day Movie (@abeautifuldaymovie) on

A kíváncsi zsurnalisztát Matthew Rhys játssza, aki a piedesztálra emelt bácsi magánszférájába les be. Híres rituáléit is megfigyeli – rendszeres úszás, imádság a nézőkért, sziesztázás – majd jön rá, hogy Rogers az, akinek mutatja magát: valóban példásan él.

A fülemben cseng a kedves hangja, immár évtizedek óta. Sokszor segített abban, hogy jobb szülő lehessek.

nyilatkozta a direktor, aki a Vanity Fair szerint az eredeti helyszínen (Pittsburgh), ugyanabban a stúdióban forgathatott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló