Film

Bruce Lee lánya keményen nekiment Tarantinonak – ezt mondta róla

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.15 | 12:18

Továbbra sem tetszik neki a filmes véleménye.

Bruce Lee lánya azt kifogásolja, hogy Tarantino úgy alkot véleményt harcművész édesapjáról, hogy egyáltalán nem is ismerte őt. Shannon Lee a rendező legutóbbi apjáról szóló megjegyzésére reagált így.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bruce Lee (@bruceleejunfan) által megosztott bejegyzés,


A Variety lap azon kérdésére, hogy Tarantino miképp tudná orvosolni a kialakult viszályt, Bruce Lee lánya velősen azt felelte,

ha Tarantino befogná végre, és nem nyilatkozna többet az apjáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) által megosztott bejegyzés,


Ma érkezik a hazai mozikba a Volt egyszer egy… Hollywood, Bruce Lee ábrázolása körül pedig továbbra is forró a hangulat. Az ikon lánya, Shannon Lee már korábban is kikelt magából amiatt, ahogy Tarantino új filmjében ábrázolja az apját.

Shannon Lee már a film előzetesének bemutatása után is nemtetszését fejezte ki, és akkor azt nyilatkozta, hogy szerinte a mozi azt sugallja, hogy

az apja egy arrogáns arc volt.

Közölte azt is, hogy nem kellene apjával úgy bánni ismét, ahogy azt anno Bruce Lee életében a fehér Hollywood tette. Most azonban Tarantino újabb fát rakott a tűzre. Pár napja a film moszkvai sajtótájékoztatóján ugyanis kiállt a mozi által sugallt jellemábrázolás mellett, és azt mondta,

bárki bármit is mond, Bruce Lee akkor is egy arrogáns alak volt.

Hozzátette:

Ahogy beszélt például. Mondott bizonyos dolgokat, ezeket nem én találtam ki. És hiába mondják, hogy nem mondott olyat, hogy ő meg tudná verni Muhammad Alit, de, mondott. Ezt felesége, Linda Lee is leírta a róla szóló életrajzi könyvben. Szóval tényleg mondott ilyet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) által megosztott bejegyzés,


A megbántott Shannon Lee Tarantino legfrissebb apjáról szóló kijelentése után a Variety lapnak elmondta

Tarantino befoghatná. Az nagyon jó lenne, vagy ha például bocsánatot kérne. Vagy egyszerűen azt is mondhatná, hogy ő nem igazán tudja, hogy milyen is volt Bruce Lee valójában, és hogy ő csak írt egy filmet, amiből nem azt kell leszűrni, hogy Bruce Lee tényleg ilyen volt a való életben.

Hozzátette, szerinte az is aggasztó, hogy Tarantino egyszerre akarja tényként beállítani a dolgokat a filmben, miközben fikciós jelenetek vannak benne. Shannon Lee szerint édesapja magabiztosságát sokan összekeverhették az arroganciával, bár ő sem állítja, hogy 1973-ban elhunyt apja egy tökéletes ember volt. Ugyanakkor szerinte Tarantino ábrázolása nagyon félrevezető, szóval Bruce Lee lánya úgy véli, jó lenne, ha a rendező kiemelné, hogy ez bizony csak egy fikció.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) által megosztott bejegyzés,

Címlapi kép: Instagram/onceinhollywood

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló