Film

Most már biztos, Linda Hamilton is visszatér a Terminátorral együtt

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.20 | 12:20

A T6-hoz sikerült megnyerni a Deadpool rendezőjét, Tim Millert is.

Nyár végén került a mozikba a T2: Az ítélet napja című sci-fi klasszikus felújított változata. Az időzítés nem véletlen, ugyanis 25 év után újra összeáll a nagy csapat, jelenti a Hollywood Reporter. A Skydance és a Paramount közös produkciójában Arnold Schwarzenegger mellett fog remekelni Hamilton, és a történet születésének kreatív szakaszában James Cameron is részt vesz.

 

Az Avatar-sorozattal rendkívül elfoglalt direktor jelentette be a hírt, aki ’91 óta nem dolgozott a Terminátor-franchise-on:

Linda korszakosat alakított, mit nő és mint akcióhős is, és ez a harcos most visszatér.

Gender-szempontból Cameron szerint is fontos, hogy az akciófilmek világában kicsit megtörjön a férfi-uralom.

Csupa 50-es, 60-as pasik gyilkolásznak a moziban mindenféle rosszarcúakat, és az idősebb színésznők az ilyesmiből rendre kimaradnak.

Tim Miller ül a rendezői székbe, akinek a Deadpoolt köszönhetjük. Egy olyan filmre készülnek Cameronnal, mely a T2 egyenes folytatása lehetne, egy önálló trilógiát hozva létre. A Sarah Connor Krónikáit jegyző Josh Friedmann is besegít a munkálatokba, ahogyan David Goyer (aki a Nolan-féle Batmant jegyzi) és Charles Eglee is.

A csapat újraegyesítése azért is izgalmas, mert 1991-ben Cameron összeköltözött Hamiltonnal, majd feleségül is vette, és egy közös lányuk is született. ’99-ben váltak el, és a Terminator folytatásokból (2003, 2009 és 2015) ki is maradtak. Linda hangját a Megváltás című epizódban lehet hallani.

via GIPHY

A cselekmény még szép, hogy szupertitkos, de a technológia és a felütés szorosan követi a T2-t. Természetesen egy sor új karakter is szerepelni fog, hogy egy új generció is magáénak érezhesse a filmet.

Elkezdtünk keresni egy 18 év körüli nőalakot, aki köré felhúzhatnánk a sztorit. Időpocsékolás volt. Lesz sok szereplőnk a jövőből és a jelenből is, de ott lesz Arnie és Linda, akik viszik a showt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló