Film

Hoppá, az első Venom-klip, amiben nem rémisztget a szörnyeteg nyelve?

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.22 | 14:35

Elvitte a cica a nyelvét? Majd a moziban kiderül!

A nyakunkon a Venom premierje – a Sony-Marvel Univerzum két hét múlva esedékes mozija a Pókember-szereplőre épül, ám Spideynak nyoma sincs a filmben. De nem csak ez a hiány a szembeötlő – a névjegyszerű nyelvöltés is hiányzik az új előzetesből!

A film felvezetése eddig elsősorban arra épült, hogy Tom Hardy úgy alakul át a sötét szörnyeteggé, akárcsak Jeckyl és Hide. Ráadásul egy Alien-szerű szimbionta bújik ki ilyenkor a férfiből, ami ostorszerű nyelvcsapásaival hozza rá a frászt a nézőkre.

via GIPHY

 

Most egy olyan, friss klip látott napvilágot, melyben Hardy mint az újságíró, Eddie Brock szerepel, aki kamera előtt rohanja le Dr. Carlton Drake-et (Riz Ahmed), hogy annak gyógyszerészeti kísérleteiről faggatózzon.

Mindig is hittem abban, hogy az űrkutatás adhat megoldást a földi problémáinkra.

magyarázza a tudós. Ekkor Brock azzal kezdi szorongatni, hogy vajon hány ember életébe került ez eddig, mire a doki elköszön tőle:

Legyen szép élete.

Ez a kulcskifejezés Ahmed jövőbeni átalakulásának árnyékát vetíti elő, amikor is egy szimbionta segítségével szupergonosszá alakul át. Ettől a kliptől még éppen nem áll fel a szőr a hátunkon, itt inkább a drámai karakterformáláson van a hangsúly, az Uproxx szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.