Film

A harmadik Kingsman-film nem mástól, mint James Bondtól függ

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.24 | 13:52

A várva várt Bond25 beleszól Tökiék életébe is.

Már egy éve annak, hogy Töki (Gary Unwin, azaz Taron Egerton) és Harry Hart (Colin Firth) másodjára is megmentette világukat.

A Golden Circle a 2015-ös Kingsman-debüt folytatása volt, és a James Bondra hajazó képregény-adaptáció nem áll meg ennyinél. A

Bond25

körüli cécó sajnos a Kingsman soron következő részének is betesz. Matthew Vaughnék már épp be szerették volna jelenteni, mikor érkezik a következő fejezet, de a 2019 november 9-ei dátumot máris módosítani kényszerül a stáb.

A 20th Century Fox inkább a halasztás mellett döntött, ugyanis a legújabb hírek szerint a 007-es ügynök nem tér vissza 2020 elejéig. Így a Kingsman3 is tolódik, melynek részleteiről – történet, régi vagy új szereplők – egyelőre nem árasztanak el minket információkkal.

via GIPHY

Danny Boyle idén augusztusban kiszállt a Bond rendezői székéből, kreatív nézeteltérésekre hivatkozva. Ekkor merült fel Cary Fukunaga neve, és amíg a 007-es sorsa nem rendeződik, addig a másik titkosügynök is jobban teszi, ha alvó állapotban fog maradni, jelzi az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

Dress to impress. Own #Kingsman: The Golden Circle on Blu-ray today. Link in bio.

A post shared by Kingsman: The Golden Circle (@kingsmanmovie) on

 

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló