Film

Megvan, miért Golden Circle a Kingsman-film címe

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.22 | 15:38

Nem, nem a napfogyatkozás miatt; az igazság kiderül ebből az új, vad előzetesből.

Lézerlasszók, whiskey-szállító drónok és egy kovbojnak öltözött titkosügynök, akit Channing Tatum személyesít meg – szegélyezik a Kingsman: The Golden Circle című film útját.

Ready for the eclipse? Protect your eye(s) with these special Harry Hart edition glasses #Kingsman #GoldenCircleDay

A post shared by Kingsman: The Golden Circle (@kingsmanmovie) on

A Tequila fedőnevű ágens körül egy meglehetősen ütős marketing-csapat tömörül, akik már egy Archeres crossovert is összehoztak, illetve a hétfőn bekövetkezett Napfogyatkozást is meglovagolták.

#Kingsman: The Golden Circle Cast have arrived at #SDCC2017! Follow along this week for live updates from the Kingsman Tailor Shop.

A post shared by Kingsman: The Golden Circle (@kingsmanmovie) on

Az Uproxx hozza le, hogy azóta egy rövid tévés szpotot is elröppentettek, amiben Roxy (azaz Sophie Cookson) elmagyarázza, honnan jön a film alcíme. A Poppy nevű bűnöző – akit Julianne Moore alakít – csatlósai kiégették az ujjlenyomataikat, laposra reszelték a fogaikat, és ha ez még nem volna elég: a testüket is megjelölték egy 24 karátos arany körívvel, melyet a bőrükbe ágyaztak be.

A szeptember 22-ei bemutatóra hangolódóan, még egy tévés bejátszás is készült, melyben Taron Egerton, Colin Firth, Jeff Bridges és Halle Berry is felbukkan:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.