Film

A Thor: Ragnarökkel indul egy új Hulk-trilógia

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.11 | 11:43

Mark Ruffalo egy friss interjúban mesélt arról, hogy a Marvelnek komoly tervei vannak a zöld óriással.

Mark Ruffalo nemrég a CinemaBlendnek adott interjúban mesélt arról, hogy a Thor: Ragnarök voltaképpen egy különálló Hulk történet első felvonása lesz. A színész elmondása szerint a november elején mozikba kerülő Thor: Ragnarök lesz a zöld óriás karakterének kálváriáját bemutató trilógia első felvonása, ami majd a Bosszúállók: Végtelen háborúban és az egyelőre cím nélküli negyedik Bosszúállók-filmben folytatódik.

Ruffalo szerint a tény, hogy Hulk már képes beszélni, az első fontos mozzanata annak az útnak, amit a következő években bejár a karakter. A színész elmesélte azt is, hogy a Bosszúállók sorozat producere, Kevin Feige megkérdezte tőle, hogy mit szólna ahhoz, ha meg meg tudnák oldani valahogy, hogy Hulk önálló történetet kapjon? A szuperhős sztorija a Thor: Ragnarök filmben kezdődne, és a Bosszúállók filmekben érne véget.

Egy újabb önálló Hulk filmet már régóta terveznek, de a film jogai továbbra is az Universal kezében vannak, ezért a közeljövőben most nem várható különálló mozi a zöld óriással. Szóval a producer által kitalált módszer tényleg jól hangzik, de azért arra kíváncsiak leszünk, hogy a karakterekkel agyonzsúfolt Bosszúállók filmekben mennyi idő lesz rá, hogy Hulk önálló története kiteljesedjen.

A Thor: Ragnarök november 2-án érkezik a hazai mozikba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.