Film

Itt a legújabb Star Wars előzetes! A Zsivány egyes közeledik

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.13 | 15:05

Itt a Rouge One, vagyis a Zsivány egyes második előzetese, amitől komolyan aggódni kezdhetünk a galaxis jövőjét illetően. Télen pedig jön a film.

A második előzetes már igazi epikus küzdelem képeit vetíti elénk. A Halálcsillagtól indulva A Gyűrűk ura hatalmas gondori szobrait idéző, homokba süllyedt emberalakjain át, ez az ajánló a főhős Jyn Erso szemszögéből az apa-lánya kapcsolatot emeli ki. És amiért tényleg bizakodunk, végre rájöttek, hogy egy igazán tehetséges gonosz mozgatja meg a cselekményt. A Zsivány egyesben a dán Mads Mikkelsent már a skandináv Dogma filmekben és thrillerekben is imádtuk, és itt is nagyon ígéretes a Halálcsillaggal a háttérben. A szimfonikus hangszerelés pedig annyira borús, hogy arra tippelünk, ez lesz ennek a szériának a sötét Birodalom visszavágja. Komolyan elkezdtünk aggódni a messzi, messzi galaxis jövőéért, még akkor is, ha tudjuk, mi jön majd.

Ami kissé ijesztő a történet szempontjából, a birodalmi rohamosztagos ellen küzdő szamuráj, és a Forest Withaker által megformált alak helye a történetben. Ja, és helló Darth Vader!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló