Film

Tom Holland megvillantotta új, sötétebb Pókember-kosztümjét

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.19 | 09:42

Spidey ruhája már nem a klasszikus piros-kék, csak nem Tony Stark műve?

Az elmúlt 16 év során számos színész bújt az ikonikus piros-kék gúnyába. De új animáció és videójáték is napvilágot látott nemrégiben, így a Pókember háza táján – vagy hálójában – úgymond: zajlik az élet.

 

View this post on Instagram

 

THATS A WRAP #farfromhome

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

A legutóbbi Bosszúállók során pedig meglehetősen leharcolódott a fürge hős kosztümje, így ideje volt Tom Hollandra egy új ruhát kiosztani. Október 18-án este egy váratlan cameoban meg is csodálhatta a friss textilt a Jimmy Kimmel Live közönsége. Van is mit nézni rajta: a mellkas, a lábak és karok például fekete színt kaptak. Lehet, hogy Tony Stark keze ismét benne van a textiltervezésben?

 

View this post on Instagram

 

When you’re not the only #SpiderMan in the room… @TomHolland2013 @IamGuillermo #KimmelinBrooklyn

A post shared by Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive) on

A Homecomingban már kapott mentorától egy trükkös cuccot, de hogy a Far From Home-ban mi fog történni, azt kivételesen nem spoilerezte el a szószátyár srác.

SPOILER

viszont, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban a fináléban porrá vált a kék-piros szuperhős, elcsüggesztve ezzel rajongók millióit. Kimmel ezt firtatni is próbálta a műsorban, de a láthatóan ideges Hollandtól csak egy elnézés kérésre futotta:

Nem tudtam megállítani Thanost a bankrablásban.

Május 3-ig ez nem sok, akkor folytatódik a szuperhős-liga harca, a következő Pókember-részre pedig július 5-ig várhatunk, emlékeztet az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló