Film

Ezek voltak 2016 legrosszabb filmjei

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.09 | 06:45

Közeleg a Golden Globe és az Oscar-gála is, ennek örömére összeszedtünk 10 filmet az idei termésből, amiknek semmi pénzért nem adnánk díjat.

Szuperhősök és rossz poénok vették át a hatalmat a mozivásznon 2016-ban. Arany málna rovatunk következik.

9. Nagyfater elszabadul

Robert DeNiro ennél csak jobb filmeket csinált karriere során. Ezt a műfajt amúgy is kvázi monopolizálta a Másnaposok, őket nehéz benne felülmúlni. Zac Efronnál utálatosabb fejű színész pedig nincs a világon. (A cikk szerzője férfi, véleménye nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség álláspontját – a szerk.)

8. Öngyilkos osztag

Hatalmas ötlet volt teljesen eltérő trailerekkel beharangozni (nézd meg itt a másikat) a filmet, amire az idei év egyik legizgalmasabb kampánya épült, de sajnos a végeredmény egy újabb bőr lehúzása volt a reneszánszát élő képregény-univerzum egyre unalmasabb világáról. Jokert játszani nem lehet könnyű, de Jared Letotól azért többet vártunk. A Twenty One Pilots az év legjobb főcímdalát szállította hozzá, de hát most filmekről beszélünk.

7. Warcraft – A kezdetek

Azon kívül, hogy jó érzés volt újraélni a tinédzserkori függőségünket, sok izgalmat nem hozott a híres PC-játék filmváltozata. Valahogy autentikusabb élmény volt a gép előtt görnyedni, mint a moziban tespedni rá.

6.  A fekete ötven árnyalata

Pont annyira volt rossz, mint a Szürke ötven árnyalata. Nem, még annál is rosszabb.

5. Angry Birds – A film

Kedves kisgyerekes szülők! Volt köztetek olyan, aki szerint ennek volt értelme? Mert ha igen, akkor talán nincs helye a listában, de azon kívül, hogy a Rovio szétkereste magát rajta, mi nem látunk más okot a megszületésére.

4. Szellemirtók

Tök jó ötlet volt a csak csajos vonal, de ahhoz szerethetőbb karaktereket kellett volna választani és tényleg vicces poénokat belerakni. Bill Murray (aki az eredeti filmben az egyik szellemirtó volt) cameoja zseniális volt, de édeskevés ahhoz, hogy jóvá tegye a filmet. Trailer itt.

3. Virsliparty

A világ legkiszámíthatóbb poénjai – a forgatókönyvet pedig olyan gimis gólyák írhatták, akik csordogáló nyállal kukkolnak be minden szünetben a női WC-be.

2. Batman Superman ellen – Az igazság hajnala

Ezen a filmen kínodban sírsz vagy nevetsz. Köztes út nincs. A képregényhősök közül Batman volt az egyetlen, akiről csináltak normális filmeket, de az Igazság hajnalával ez is megbukott.

1. Amerika Kapitány – Polgárháború

Hagyjuk már a fenébe a szuperhősöket. Hollywood tudna sokkal jobbat is tőlük. Ráadásul még annyi izgalom sincs bennük, hogy valamelyik úgy végződjön, hogy meghal a főszereplő. Hollywood, halld meg a hangunk és hanyagold a szuperhősöket 2017-ben, légyszi!

(Nyitókép: Isaac Brekken/Getty Images)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.