Horoszkóp

Heti horoszkóp: hatalmas fordulatok, váratlan helyzetek várnak ránk

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.20 | 11:48

Óriási fordulatok és váratlan, lehetőségek. Szeretet és tudatosság! Ezek várnak ránk a jövő héten!

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint.

Kos (03.21 – 04.19)

Annyi a teendője, hogy minden idejét és gondolatát az tölti ki, hogy haladjon ezekkel. Így viszont már hét közepére fáradt és fásult lesz, a hatékonysága is csökken. Mozduljon ki többet, a szabadtéri programok sokat segíthetnek!

Bika (04.20 – 05.20)

Ez a hét a kibékülésekről és a nagy egymásra találásokról fog szólni az ön számára. Váratlan találkozások, lelkizések sora vár önre, de végre sikerül több régi konfliktust tisztáznia, ami már régóta nyomasztotta.

Ikrek (05.21 – 06.21)

Többször is nagy lesz a kísértés, hogy költekezzen, ráadásul feleslegesen. Tudatosan kell megálljt parancsolnia magának, mert az egész 2022-es évére hatással lehet, ha már rögtön a januárt mínusszal zárja.

Rák (06.22 – 07.22)

A héten egy fontos leckét kell megtanulnia: merjen nemet mondani! Vágyik a figyelemre, szeretetre, és ezért képes bármit megtenni, de ez közel sem vezet jóra. Koncentráljon a saját igényeire, és ne sorolja magát hátrébb másoknál!

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Az elmúlt hetekben nyugtalan volt, szorongás, félelem és düh váltakoztak önben. Ez a hét a megnyugvásról, elvonulásról, befelé fordulásról szól majd. Végre sikerül rendet tennie magában, és a következő hetet már sokkal magabiztosabban és kiegyensúlyozottabban indítja.

Szűz (08.23 – 09.22)

Mozgalmas hét vár önre, tele meglepetéssel és váratlan fordulatokkal. És bár pont ezek azok a dolgok, amiket ki nem állhat, a hét végére rá fog jönni, hogy mennyire élvezte ezeket a napokat és mennyire hasznosak voltak.

Mérleg (09.23 – 10.22)

Nagy döntés előtt áll! Választania kell, hogy tovább halad ezen az úton, amit már jól ismer, ami biztonságos és hosszútávon jövedelmező, vagy hirtelen egy teljesen új irányba megy, ami még ismeretlen az ön számára, sok lemondással jár, ám már rövidtávon is hatalmas sikereket és fejlődést ígér.

Skorpió (10.23 – 11.21)

Ha még keresi a párját, minden esélye meg van arra, hogy a héten bukkanjon fel valaki, aki alaposan összekuszálja a megszokott, már-már túl nyugalmas életét. Készüljön, mert szenvedélyes napok várnak önre!

Nyilas (11.22 – 12.21)

A keddi Rák telihold rádöbbenti, hogy van egy-két dolog az életében, amit gyökeresen meg kell változtatnia. Nem lesz egyszerű, sőt fájdalmas is lehet, mégis legyen bátor és kezdeményező, mert ez az egyetlen esélye a fejlődésre!

Bak (12.22 – 01.19)

A következő napokban kiemelkedően fontos lesz, hogy együttműködjön a környezetével, a munkahelyén és a magánéletében is. Bár nem kifejezetten csapatjátékos, de ezúttal kénytelen lesz megbíznia másokban…

Vízöntő (01.20 – 02.18)

Ha már régóta gondolkozik egy nagy váltáson, akkor itt az ideje, hogy belevágjon. Legyen szó új munkahelyről, költözésről vagy diétáról, most egészen biztosan sikeres lesz, minden eddiginél gördülékenyebben megy majd a folyamat.

Halak (02.19 – 03.20)

Egy váratlan érzelmi válsággal indul a hete, egy komoly vita vagy szakítás várható a párkapcsolatában. A jó hír az, hogy amilyen hirtelen jön, olyan gyorsan meg is oldódik, és néhány napon belül jön a békülés is. Ennek ellenére érdemes kielemeznie a helyzetet, és tanulnia belőle!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló