Horoszkóp

A Halaknak szép napja lesz, a Mérleg választ kap egy kérdésre – napi horoszkóp 2024. április 16.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.16 | 09:05

A keddi napon már hajnalban átlép a Hold a szenvedélyes Oroszlánba, viszont szembenállásba kerül a Plútóval, ami jelezhet féltékenységet, erősödő birtoklásvágyat. Kezeljük ezeket a helyzeteket óvatosan. Egyébként szép és energikus napra számíthatunk.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold és a Plútó szembenállása kedden hozhat féltékenységi drámákat. Ha te vagy féltékeny, jobb ha nem hajszolod bele magad, alaptalan ugyanis az egész. Ha rád féltékenyek, akkor meg igyekezz racionális érvekkel megnyugtatni a másikat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vannak szituációk, amikor egyáltalán nem számít, hogy kinek van igaza, hagyni kell a dolgokat úgy, ahogyan vannak. Ma pont így járhatsz te is. Jobban teszed ugyanis, ha valakire inkább ráhagyod a dolgokat és nem állsz le vitatkozni vele.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr még retrográd, és visszahozhat neked régmúlt témákat. Nem baj, ha néha kicsit elmerengesz ezeken az emlékeken. A lelkednek most valószínűleg pont erre van szüksége! Ne hidd azonban, hogy mindez haszontalan. Néha pont ilyenkor jönnek a friss gondolatok is a jövőről.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma egy félreértés adódhat, mely téged is érinthet és ideális alkalmat teremthet arra, hogy valaki kihasználja a lehetőséget egy ellened irányuló ármányra, támadásra. Ha így történik, tisztázd a dolgokat mielőbb és nézd az események jó oldalát – legalább igazán kiismerted az illetőt.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagyon kellemes élményed lehet kedden, valakiről ugyanis,akivel szemben eleinte fenntartásaid voltak, kiderülhet, hogy a szándékai valójában tisztességesek és számodra hasznosak is. Add hát meg neki a bizalmat, melyet kiérdemelt és engedd, hogy közelebb kerüljön hozzád, ha akar.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden a retrográd Merkúr a egy idegesítő, talán kellemetlen embert hozhat az utadba, azzal a fajtával, akinek semmi és senki nem elég jó és ennek állandóan hangot is ad. Talán nehezen tudod megállni, hogy ne akassz vele tengelyt, de hidd el, nem érdemes.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden választ kaphatsz egy kérdésre, amely talán már egy jó ideje foglalkoztat és amely a legnagyobb valószínűséggel szerelemmel, házassággal van kapcsolatban. Talán valaki végre színt vall, vagy kiderül róla valami, de az is lehet, hogy olyan információt kapsz, amely segít eldönteni egy kapcsolatod dilemmáit.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Lehetséges, egy bizonyos területen nem rendelkeztél elegendő önbizalommal, és egyáltalán nem vagy tisztában a képességeiddel. Emiatt pedig eddig nem használtál ki minden lehetőséget, de ennek ma vége szakadhat. Nincs több kifogás, képes vagy arra, amit te magad is szeretnél.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden az Oroszlán Hold sok szenvedélyt jelez. Ráadásul egy hírt, vagy információt kaphatsz valamiről, ami segíti a tisztán látást és végre eldöntheted, merre indulj. Végre a te kezedbe kerül az irányítás, élj vele! Ne feledd azonban, hogy a körülmények sokat változtak az elmúlt hetekben.  Ne aggódj, te ebben is megtalálod majd a helyedet!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Neked is sikeres napot jeleznek a bolygók. Kedden egy olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben megmutathatod, mire vagy képes egy adott területen. A siker pedig, melyet ma valószínűleg el fogsz érni, kihatással lehet egy személyes kapcsolatodra is.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy ez most még nem nyilvánvaló a retrográd Merkúr miatt, de hamarosan új kalandok várnak rád és igen gyorsan el fogod felejteni az elmúlt időszak nehézségeit. Addig is készülj fel, figyelj, tanulj, szerezz információkat, ez most a felkészülés ideje, hogy amikor kilépsz az új helyzetbe, felkészült legyél és sikeres.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma egy nagyon jó hír bearanyozza a napodat. Az is lehetséges, hogy egy nyomasztó dologtól szabadulsz meg, és az is, hogy nyersz valamit, vagy más módon ér szerencse. Mindenképpen lesz valami, ami örömet okoz neked.

Via

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Szerdán is lecsap a jégeső
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 22.