Horoszkóp

Az Ikreknek fontos felismeréseket hoz a szombat, a Mérleg menjen biztosra – napi horoszkóp 2024. április 20.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.20 | 10:00

Szombaton már erőteljesen érzékelhetjük a vasárnapi Jupiter-Uránusz együttállás hatását, de a Szűz Hold segít higgadtan kezelni a dolgokat. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton a Hold-Mars fényszöge hozhat némi feszültséget. Nem kellene ingerülten reagálni – ezt persze te is tudod, de időnként nagyon nehéz visszafognod magad. Most mégis jobban tennéd, mert egyébként szép napod lehet(ne).

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton a Hold föld-elemű jegyben, a Szűzben van. Most nagyon jól működnek a praktikus megközelítések, és ez neked is erősséged, te is nagyon gyakorlatias ember vagy. Így aztán ma jól érzed magad a bőrödben, és úgy érzed, hatékonyan haladsz a szombati rutinfeladatokkal.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ugyan csak vasárnap lesz pontos a Jupiter-Uránusz együttállás, de már ma is érezhetjük hatását. Fontos felismeréseket hoz, és már ma lehetnek olyan események, amik jelzésértékűek. Használd az intuíciódat!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton az uralkodó bolygód, a Hold a Szűz jegyében van, és higgadtságot, praktikus hozzáállást jelez. Most nagyon jó megérzéseid, sugallataid lesznek, figyelj a belső hangra. Angyali üzenet is érkezhet!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Hold és a Mars fényszöge jelezhet agresszív kitöréseket, amiket te nagyon rosszul tolerálsz. Igazad is van! Miért is kellene eltűrnöd bárki hőbörgését? Ráadásul te nem csak magadért, hanem másokért is kiállsz.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma új ötlet fogalmazódhat meg benned és arra is van esély, hogy lehetőséged nyílik meg is valósítani. Lehet azonban, hogy a környezetedben kritikával illetik ez elképzelésedet. Még ha döntöttél is, hallgasd meg az ellenvéleményeket, hátha tanulsz belőle!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton hajlamos lehetsz minden olyan dologra érzékenyen reagálni, ami nem a megszokott mederben folyik, vagy meglepetést okoz. Igyekezz hát olyan területen mozogni, ahol nem várod, hogy a bokorból előugrik egy nyuszi.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Mars helyzete jelezheti, hogy ma valaki manipulálni próbál, de hát rossz fába vágta a fejszéjét… Lehet, hogy olyan dolgokat mond, ami érzékenyen érinti a lelkedet. Ne hagyd, hogy sikerüljön ez neki és még ha fáj is, amit hallasz, tégy úgy, mintha elengednéd a füled mellett.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton légy nyitott minden javaslatra, ami a programokat illeti, mert könnyen lehet, hogy újra kell tervezni. Valaki pedig egy új perspektívát, lehetőséget mutathat neked, amely először talán idegenül hangzik, de aztán jobban belegondolva talán meg fog tetszeni.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma olyan szituáció alakulhat ki körülötted, melyben nem biztos, hogy elsőre látszódnak az erőviszonyok és talán nem érthetőek a motivációk sem, amik a szereplőket vezetik. Adj időt hát arra, hogy kiderüljön, aminek ki kell derülnie és addig ne is reagálj a történtekre.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy feszültebben ébredsz az átlagosnál, így ma tartsd magadat a szokásos önkontrollnál is erősebben, mivel nap közben könnyedén robbanhatsz akár egy apró szikra miatt is. Különösen akkor lehet ez így, ha azt látod, hogy valaki olyasmibe üti az orrát, ami nem tartozik rá.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vannak helyzetek, amelyekben nem lehet tovább várni, tenni kell valamit. Ma egy talán kényes szituációban jöhet el a pont nálad, amikor eldöntöd, hogy nem söpröd tovább a szőnyeg alá a problémákat. A Szűz Hold segít mindezt higgadtan tálalni.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.