Horoszkóp

A Szűz jól teszi, ha kételkedik, a Mérleg ügyes – napi horoszkóp 2024. április 23.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.23 | 09:05

A Merkúr hátrálása kedden is alaposan megkavarhatja a dolgokat, szerencsére a Mérleg Hold segít a helyzeteket tisztázni. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold még a kiegyensúlyozott Mérlegben jár, de neked túlságosan visszafogott lehet ez az energia. Idegesítik azok a személyek, akik körülményeskednek, vagy túlfinomkodják a legegyszerűbb dolgokat is.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden valaki nagy energiát fektet abba, hogy akadályokat gördítsen eléd, de nem valószínű, hogy sikerrel fog járni. Jelezd felé, hogy látod, mit csinál, és próbáld meg tisztázni, vajon mi az oka a haragjának.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma egy váratlan esemény, vagy hír okán talán egy komoly dilemma elé állít az élet és elbizonytalanodhatsz valamiben. Mindez pedig a hangulatodra is erősen rányomja majd a bélyegét. De délutánra szerencsére meglesz a megoldás, és a jókedved is visszatér.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha az ember izgalmas pletykákat hall, akkor nagyon nehéz megállni, hogy ne vegyen ő maga is részt benne. Érdemes azonban ma nagyon óvatosan tenni mindezt, mivel egy megalapozatlan információ terjesztése később nagyon kellemetlen helyzetet tud teremteni.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden befuthat egy jó hír, ami megkönnyebbülést ígér számodra, talán a pénzügyeidet illetően. De mielőtt elkezdenéd a listádat írni, gondolkodj el azon, hogy muszáj lenne egy picit megfontoltabban kezelni a pénzügyeket. Légy előrelátó és gondoskodj a szűkösebb napokról is előre!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Merkúr még pár napig retrográd, és még mindig összekuszálhatja a szálakat. Ma légy nagyon óvatos és körültekintő egy bombahírrel kapcsolatban, melyet egy ismerősödről hallasz. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy a valóság egészen másképpen néz ki…

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Hold a Mérleg jegyében van, és nagyon jó helyzeteket teremt, amikben ügyesen tudsz érvényesülni. Érdemes mára időzíteni a fontos ügyeket, megbeszéléseket, intézni valókat. Szerelmi találkozóra is nagyon jó időpont a mai!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon jól működnek az ösztöneid, és emiatt ma talán mindenkinél hamarabb figyelmes lehetsz valamire és ha ügyes vagy elsőként csaphatsz le egy lehetőségre. Ne lepődj meg azon, ha emiatt irigykednek rád.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma szokatlanul erős lesz benned a képesség, hogy másokat meggyőzz az igazadról. Ha tehát valamit eladnál, vagy éppen vennél, akkor ma legyen a napja, hogy foglalkozol vele, ma ugyanis szinte senki sem tud ellenállni neked. És még csak rámenős, vagy erőszakos sem vagy…

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden egy mélyen elgondolkodtató dolog történhet egy ismerősöddel és ez talán arra késztet, hogy néhány dologban változtass az álláspontodon. A világ körülöttünk szélsebesen változik és bizony nekünk is vele kell változnunk, ha nem akarunk lemaradni.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden szinte egész nap ott motoszkál a fejedben egy gondolat és talán egy érdekes ötlet fogalmazódik meg benned. Ne hagyd elveszni, jegyezd fel és ne mulaszd el később sem elővenni. Lehet, hogy ez lesz az, amelyik egy napon hatalmas pozitív változást hoz az életedbe.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden kerüld a hirtelen döntéseket. Inkább esősorban szemlélődj és vizsgálódj, több lehetőség lesz ugyanis előtted, és nem lesz könnyű dolog kitalálni, melyik számodra a legmegfelelőbb. Jobb, ha hagyod még, hogy a dolgok csak úgy a gondolataid között keringjenek.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló