Horoszkóp

A Szűznek érdekes találkozást, a Halaknak ajánlatot hoz a csütörtök – Horoszkóp 2024. május 30.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.30 | 09:05

A csütörtök sok jegynek izgalmas nap lesz, ami hozhat érdekes találkozásokat, jó hírt, de átverést is… Napi horoszkóp.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökre is mutatnak feszültséget keltő hatásokat a bolygók. De nemcsak vitát, hanem váratlan szerencsét és hirtelen kipattanó, jó megoldásokat is jelez a horoszkóp. Összességében elégedetten dőlhetsz este hátra.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Engedd, hogy a megérzéseid vezéreljenek, különösen akkor, amikor egy érdekes emberrel találkozol, aki talán többet szeretne tőled, mint egy kezdőd barátság. Légy nyitott, de ne tégy semmilyen meggondolatlan lépést.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valaki a közeledbe szeretne férkőzni, de te jobban tennéd, ha távolságot tartanál tőle. Különösen akkor, ha közben érzed, hogy a dicsérete talán nem túl őszinte az irányodba. Ne ülj fel az üres hízelgésnek! Van valami hátsó szándéka az illetőnek.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Igazán jó, hogy ennyire segítőkész vagy, de azért kell lennie egy pontnak, ahol te is meg húzod a határt. Most talán pont eljutsz egy ilyen szakaszba…  Csütörtökön figyelj az intuíciódra, a belső hang utat mutat.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Valaki egy tervvel áll elő, és azt kéri, hogy te is vegyél benne részt. Talán mindkettőtöknek sikert hozhat ez a lehetőség, de egy esetleges kudarc téged egészen biztosan elkeserítene. Kövesd a szívedet és a megérzéseket ebben az ügyben, mert az sosem csapott be!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Igazán érdekes élményben lesz részed csütörtökön. Találkozhatsz valakivel, akit talán már ismertél, de most még inkább úgy érzed, hogy rokonlélekre találtál benne. Talán a közös érdeklődés, vagy egy közös vélemény okán, de most sokkal közelebb állsz hozzá, mint eddig bármikor.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Úgy érzékeled mostanában, hogy egy hozzád közelálló ember folyamatosan változik, és mintha ő ennek egyáltalán nem lenne tudatában. Nem szabad túlságosan fennakadnod ezen, hiszen a világ is változik körülötted, vele pedig neked is változnod kell…

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön talán egy picit tele van a hócipőd, és úgy érzed, bármennyi energiát is beleölsz, nem úgy haladsz a feladatokkal, hogy tervezted. Nem kellene, hogy így legyen. Tekints objektíven a helyzetre és rá fogsz jönni, az alapprobléma az, hogy ismét túlzóak az elvárásaid magaddal szemben!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön felszínre törhet a kreativitásod. Olyannyira, hogy nehéz most beemelni a racionális szempontokat, mert az alkotókedved szárnyal, és szívesen ötletelsz. Vidd tovább a kreatív énedet a munkába is! Elégedett leszel te is és a környezeted is az eredménnyel.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Előfordulhat, hogy bármennyire szeretnéd, nem sikerül mindent úgy elvégezni, ahogyan tervezted. Erre azonban ne az legyen a reakciód, hogy éjszakába nyúlóan dolgozol… Ha így teszel, holnapra alig marad az erődből. Miért is ne kérhetnél segítséget? Nem te egyedül dolgozol a munkahelyeden!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön egy feszült helyzetben valaki olyasmit tehet vagy mondhat, amit méltatlannak és igazságtalannak érzel. Érvelhetsz ellene, de talán most ez nem vezet eredményre. A legjobb, amit tehetsz, hogy eltávolodsz az illetőtől egy időre. Vedd úgy, az egész szóra sem érdemes.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön egy bombasztikus ajánlat érkezhet egy megbízhatónak tűnő helyről, amelytől alaposan megindulhat a fantáziád. De mielőtt nagyon beleélnéd magadat a dologba, figyelj és számolj! Kiderülhet, hogy van néhány csavar a dologban.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló