Horoszkóp

A Bikának váratlan helyzetet, a Kosnak szerencsét hoz a péntek – Horoszkóp 2024. június 28.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.28 | 07:10

Pénteken a Kos jegyébe lép a Hold, ami igencsak szenvedélyes energiákat hoz. Lássuk, mi mindent jeleznek a csillagok az egyes csillagjegyeknek.

Napi horoszkóp
Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken egy szerencsés körülmény a kezedre játszik, de ahhoz, hogy ki is tudd használni mindezt, felkészültnek is kell lenned. A sikerhez nem elég, hogy jó időben légy jó helyen. Kell hozzá az is, hogy élni tudj a lehetőséggel.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold a Kos jegyébe lép, és váratlan helyzeteket hoz. Valami, amit előre elterveztél, egy külső behatás miatt megváltozhat, így kiderülhet, hogy valószínűleg tovább tart, mint ahogyan arra előzőleg számítottál. Ne aggódj, valószínűleg neked így is megéri a dolog.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma egy hír, vagy esemény hatására ismét pozitívan gondolkodsz, és meglátod az életben azt a megannyi szépet, amit ad neked. Folytasd tovább ezt az utat és igyekezz mindig a pozitívumokat keresni magad körül.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A tegnapi sikeres nap után nagyratörő tervekkel vágsz neki a pénteknek, de készülj fel arra, hogy csak ezek egy részét sikerül majd megvalósítani. Igyekezzen könnyedén venni hát a mai napot és ne azzal törődj, ami nem jött össze, koncentrálj arra, ami igen!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma szinte átjárja minden porcikádat a pozitív energia és ezt arra használhatod fel, amire csak akarod. Lendíthetsz az életedeb, és erőt adhatsz a környezetedben valaki számára is azzal a kisugárzással, ami most árad belőled.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Akadályversenyhez hasonlatos a pénteki napod. A nap során ugyanis végig úgy érezheted, mintha valaki állandóan sorban csak pakolná eléd a feladatokat, hogy lassítsod a haladásban. De sikerrel veszed mindet!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A pénteki nap sok izgalmat tartogathat neked. Talán te is részt veszel egy baráti, ismerősi program vagy munkahelyi esemény szervezésében. Valakivel épp most köthetsz ismeretséget, ami a későbbiekben is nagy hasznodra lehet.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken talán észre sem veszed, mennyire befolyásolnak az érzelmeid, a hangulatod. Nem szabad ugyanakkor engedned, hogy csakis ezek alapján dönts, amit a racionalitás tanácsol neked, azt nem szabad figyelmen kívül hagynod.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Érdekes nap a mai, amikor részed lehet egy olyan beszélgetésben, ami nagyon is elgondolkodtat. Talán az is felmerül benned, hogy állást kellene változtatnod. Hagyd érlelődni magadban a kérdést néhány napig.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Hold fényszöge a mai napon könnyűvé teszi minden nehézkes ügy megbeszélését. Szóval a mai nap nyugodtan lehet a tervezgetésé. Ehhez persze egy picit le kellene lassítani, hogy rá tudj fókuszálni a kérdésre.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken a középpontba kerülhetsz, főnökeid elismerik a munkádat, tevékenységedet, sikereidet. Legyél büszke, élvezd a dicsőség pillanatait! Igazán kitartó, megbízható vagy, még szép, hogy jön a dicséret is!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken egy érzékeny kérdés kerülhet napirendre, és nehéz helyzetbe kerülhetsz, ha a véleményedet várják. Előfordulhat ugyanis, hogy senkit sem szeretnél megbántani, de nem is értesz egyet teljesen egyikőjükkel sem.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló