Horoszkóp

Az Oroszlán szerencsés, az Ikrek szenvedélyes – Horoszkóp 2024. július 2.

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.02 | 07:10

Különleges nap lesz a kedd: a Neptunusz hátrálni kezd, a Merkúr pedig új erőre kap, mikor belép a szenvedélyes Oroszlán jegyébe. Napi horoszkóp következik.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma nagyon erőteljes energiák hatnak ránk. A Neptunusz hátrálni kezd a Halak jegyében, ami visszahozhat régi érzéseket. Ezzel szinte egy időben belép a Merkúr az Oroszlánba, ami felébreszti benned a becsvágyat, és az ambíciót.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma gondold át az előtted álló időszak várható történéseit és igyekezd ehhez igazítani egy mai döntésed. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy egy mai váratlan lépés miatt, később kénytelen lennél egy terveden változtatni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A bolygód ma belép az Oroszlánba, és felkavarja körülötted az állóvizet. Igazán szenvedélyessé tesz, és felébreszti benned a vágyat, hogy megmutasd, mit tudsz. Ne késlekedj, csapj el az adódó lehetőségekre.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden erősen kell összpontosítanod az előtted álló feladatokra, különösen azért, mert a Neptunusz ma hátrálni kezd, és emiatt valahol egészen máshol járnak a gondolataid. Neked azonban, ha ma dolgoznod kell, akkor sok feladatod van.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Merkúr ma az Oroszlán jegyébe lép. Ettől pedig minden egyszerűbbé válik, könnyebben megy a munka, jobb a hangulata. Nagyon jó hírt is kaphat, ami teljesen bearanyozza a napját. Délután pedig nagyot lép előre gy fontos feladattal.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Uralkodó bolygód, a Merkúr ma az Oroszlánba lép. Ettől pozitív hangulat és kellemes élmények várnak rád, amiben nagy része lesz annak is, hogy ismét sikeresen alakul nemcsak a munkád, de a magánéleted is.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden valakivel, aki közel áll hozzád, egy kissé feszültté válik a helyzet, amit egy félreértés okoz, és nehéz lesz kikeveredni belőle, mert a Neptunusz hátrál, és zavarossá teszi a dolgokat. Bár biztosan felzaklat téged is az ügy, azért érdemes mérlegelni azt is, hogy mi mennyire fontos.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Igyekezz ma csak a valóban fontos dolgokra, emberekre összpontosítani és hagyd figyelmen kívül azt, ami jelentéktelen. Különösen legyen igaz ez egy nézeteltérésre valakivel, akivel, ha jól belegondolsz, egy teljesen lényegtelen dologgal indult a félreértés.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Légy bármennyire is álmodozó kedvedben a hátráló Neptunusz miatt, ma eljöhet a pillanat, amikor egy ügyben végre lépned kell, szembe kell nézned a valósággal. Ne keress hát kifogásokat, ne próbáld még tovább tologatni a dolgot, tedd meg, amit kell!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombat óta hátrál a Szaturnusz, ma pedig a Neptunusz is követi. Ez régi témákat hozhat elő újra. Ma egy váratlan látogató érkezhet, de az is elképzelhető, hogy véletlenül összefutsz egy régi ismerőssel, ami nagy örömmel tölt el.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden értékes információkat, fontos adatokat gyűjthetsz, ha jól odafigyelsz a körülötted zajló történésekre. Figyelj, tanulj és ha kell, jegyzetelj, mert most a zavaros információkból te tudod kihalászni, ami hasznos. Igyekezz tanulni más hibáiból is.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden minden bejövő információval kapcsolatban legyél kritikus. A Neptunusz hátrálni kezd, és összekeveri a szálakat. Soha ne feledkezz meg arról, hogy minden történetnek több olvasata is van és mindenki mást emel ki belőle önmaga számára…

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Unatkozom
Ezek a legkedveltebb szexpózok
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 06.