Horoszkóp

Meglepetésekkel teli horoszkóp – ez vár ránk december 27-től január 2-ig

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.26 | 19:18
  • trendindex: 2

Jó a héten nyitott szemmel járni, mert most csodás lehetőségek pottyanhatnak az ember elé.

Jó a héten nyitott szemmel járni, mert most csodás lehetőségek pottyanhatnak az ember elé. Közelgő szilveszter ide vagy oda, ahelyett, hogy bárki idegeskedne a múlton vagy a jövőn, egyelőre inkább érdemes a jelenre fókuszálni.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Ezen a héten fontos tanácsokat kaphatsz szeretteidtől, amiket érdemes megfontolni. Olykor te is elfogadhatod a segítő kezeket, nem kell mindig a legerősebbnek tűnnöd. A pároddal egy régi konfliktus kerülhet a felszínre, amit érdemes átbeszélnetek, ez jó hatással lesz a kapcsolatotokra. Ha egyedülálló vagy, ezen a héten dűlőre juthatsz egy számodra fontos személlyel, ami előrelendíti a kapcsolatotokat. A szilvesztered varázslatos lesz, épp a terveid szerint.

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Karácsony után máris visszahív a munka. Megbízhatnak egy fontos feladattal, amit érdemes elvállalnod. Ennek kapcsán sok magabiztosságot nyersz. Szíved választottjával a héten jól teszitek, ha kimozdultok együtt valamerre, egy régi vágyad teljesülhet vele. Szingliként most olyan helyen találkozhatsz jóképű ismeretlennel, ahol nem is gondolnád. A szilvesztered évek óta nem sikerült olyan pazarul, mint most fog.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Ünnepek alatt sikerülhetett túltenned magad egy régi problémán, és érzed, hogy ez erősebbé fog téged tenni. Eljött az idő felkeresni a régi barátokat – emlékezetes programok várhatnak rád, fontos tanácsokat kaphatsz tőlük. Szerelmeddel kisimulhatnak a mindennapos gondok, ezen a héten egy hullámhosszon lesztek. Szingliként érdemes nyitottan állni az emberekhez, most megtalálhatod életed szerelmét.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Ha az eddigi időszakban, ünnepek előtt úgy érezted, sok megpróbáltatás ért, most jön egy pozitív hullám. Ezen a héten több meglepetés érhet, mint gondolnád. A kapcsolatotokban rá fogtok jönni, mi okozhatja köztetek a feszültségeket. Ha most figyeltek egymásra, a jövőben sokkal kevesebbet fogtok veszekedni. Szingliként próbálj minél több időt egyedül tölteni, ezen a héten sokkal jobban megértheted önmagad. 

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 22.)

A környezetedben valaki fáradhatatlanul bókolhat neked. Ez a pozitív megerősítés motivál, és arra sarkallhat, hogy belevágj a régen tologatott életmódváltásba. Szíved választottjával megnyugtató beszélgetésben lehet részed, érdemes lehet kikapcsolni a telefonodat közben. Ha szingli vagy, a hét elején kissé magányos lehetsz, ebből egy izgalmas idegen zökkenthet ki. A szilvesztered kellemes és meghitt lesz.

 

SZŰZ (VIII. 23. – IX. 22.)

Az elmúlt időszakban, az ünnepi készülődés közepette összecsaphattak fejed fölött a hullámok, de ezen a héten kicsit lazább napokra számíthatsz. Most azonban nem szabad begubóznod, legyél nyitott a programokra, kellemes találkozókban lehet részed. Ha párkapcsolatban élsz, szívmelengető meglepetésre számíthatsz kedvesedtől. Szingliként szilveszterkor egy hangulatos szórakozóhelyen elcsavarhatod egy jóképű férfi fejét.

MÉRLEG (IX. 23. – X. 22.)

Túl a karácsonyon kicsit elveszítheted az időérzékedet, hajlamos lehetsz késni. Ne aggódj, ez csak átmeneti állapot, viszont érdemes lehet csökkentened a stresszt, visszavenni a feszített tempóból. Párod és közted kis feszültség uralkodhat el, amit azonban meg fogtok tudni beszélni. Ha szingli vagy, borúsabb hangulatodra jókedvű barátaid lehetnek a gyógyír. Érdemes elmenni velük valamerre szilveszterkor.

SKORPIÓ (X. 23. – XI. 21.)

Régi sebek tépődhetnek fel a héten, de mára másképp láthatod a dolgokat. Ha egyedül érzed magad a napokban, nézd másképp a dolgot: ha szilveszterre még nincs program, nem gond: többet tudsz magaddal foglalkozni. A pároddal a héten próbáld kerülni a vitákat, mert könnyen félreérthetitek egymást. Szingliként mély beszélgetésbe elegyedhetsz egy férfi ismerősöddel, akivel új szintre léphet a kapcsolatotok.

NYILAS (XI. 22. – XII. 21.)

Ha dolgozol a két ünnep közt, olyasmikre kérhetnek meg a munkahelyen, amihez egyáltalán nincs kedved, később azonban profitálhatsz belőle. Szíved választottjával most úgy érzed, nem találod a közös hangot, azonban egy mély beszélgetés során jobban megismerhetitek egymást: nem baj, ha néha nem gondolkodtok egyformán. Szingliként érdemes szilveszterkor találkozni barátokkal, segíthetnek átvészelni a nehéz időszakot.

BAK (XII. 22. – I. 20.)

Az ünnep után a héten pár napot érdemes pihenéssel töltened. Mostanában nagyon túlterhelhetted magad. Emiatt néhány programot kénytelen vagy lemondani, azonban ez jót tehet a közérzetednek. A pároddal a héten bűntudat nélkül lazulhattok, a jövő héten emiatt sokkal energikusabbak lehettek. Ha szingli vagy, egy hangulatos szilvesztert érdemes szervezned a barátaiddal. Lehet, egy helyes pasival is találkozhatsz.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Komoly döntés előtt állhatsz a közeljövőben, ami elől a munkába próbálsz temetkezni. Nem szabad halogatni a választásodat, ha sokáig húzod, feszült és stresszes lehetsz. A párkapcsolatodban ellentétekbe ütközhetsz, amik csalódást okozhatnak, de később minden világos lesz számodra. Szingliként megégetheted magad, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben, érdemes óvatosnak lenni. A szilveszteredben a humoré lesz a főszerep.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Ezen a héten sokkal kreatívabb lehetsz, mint az elmúlt időszakban, ami a környezetednek is fel fog tűnni. Jó hírt kaphatsz, amitől sokkal motiváltabban fogod elvégezni a feladataidat. A párod a héten felfedi egy régi titkát. Őszintesége hatására talán még jobban beleszerethetsz. Ha szingli vagy, szilveszterkor érdemes igent mondanod egy randevúra, mert összefonódhat az életed a bizonyos illetővel, aki humorával fog meg


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira péppé alázta Piquét
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 14.