közélet

Puzsér dührohamot kapott: „Gyurcsánnyal meg a bűnszervezetével nem összefogni kell, hanem Orbánnal és bandájával együtt eltakarítani”

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.23 | 18:25

A publicistának felforr a vére annak a hírnek a hallatán, hogy Kovács Gergely előválasztási győzelme ellenére a Demokratikus Koalíció is rajthoz áll Hegyvidéken az önkormányzati választáson.

„És sikerült! Az Élő Norbert-féle hegyvidéki DK bejelentette a jelöltjeit az összes olyan egyéni választókörzetben, ahol kutyapártos jelölt indul. Külön figyeltek rá, hogy egyértelművé tegyék, az akció az ellen a csapat ellen irányul, aki megnyerte az előválasztást, hiszen a Momentumnak jutó két körzetben nem állítanak jelöltet” – közölte hétfőn a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

Az MKKP társelnöke, Kovács Gergely a hegyvidéki polgármesterjelölti előválasztáson legyőzte a civil Visi Piroskát, valamint a momentumos Farkas Csabát – írta az Index.

„A vérem felforr annak a hírnek a hallatán, hogy a DK ráindítja a jelöltjét, Élő Norbertet az előválasztást megnyerő Kovács Gergelyre a XII. kerületben. Íme, ennyit ér Gyurcsánynak és pártjának az ő feltételeik szerint zajló előválasztáson szerzett felhatalmazás. Emlékeztetek mindenkit arra, hogy az előválasztás Gyurcsányék technikai eszköze volt arra, hogy leszalámizzák az ellenzéket – csakhogy amint kiderül, hogy nem ők szalámiznak, hanem őket meg a szövetségeseiket szalámizzák le, az előválasztás eredménye már nem kötelezi őket semmire” – vélekedett közösségi oldalán Puzsér Róbert.

A publicista nem válogatta meg a szavait, ugyanis szerinte az előválasztás csak akkor demokratikus innováció, ha olyan jelölt nyeri, aki már Gyurcsány tenyerébe csapott – más esetben szarnak bele. Puzsér arra is emlékeztetett mindenkit, amikor 2019 júniusában visszautasította, hogy elinduljon az előválasztáson, az ellenzéki magyarok kígyót-békát kiabált rá: rohadék Fidesz-ügynöknek meg mindenféle gazember trollnak hordták le, aki meg akarja akadályozni a Fidesz leváltását.

„Most, öt évvel később remélem, már mindenkinek szemmel látható, hogy mit szolgáltak az összefogás meg az előválasztás hívószavai: Gyurcsánynak és a szektájának meg az országot elveszejtő szocialista pártmaffiának a visszakapaszkodását a hatalomba – aminek a következménye csakis egy újabb Fidesz-korszak lehet” – fogalmazott Puzsér.

Hozzátette, a nemzeti radikális uralom nem váltható le annak ősokára: Gyurcsánnyal meg a bűnszervezetével nem összefogni kell, hanem Orbánnal és bandájával együtt eltakarítani egyszer s mindenkorra, hogy közös rothadásukat együtt végezzék be a magyar történelem emésztőgödrében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló