közélet

Százezreket szór el arra Szentkirályi Alexandra, hogy elárulja a fővárosiaknak, férjes asszonyként nem randevúzik Karácsony Gergellyel

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.30 | 17:15

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje teleszórta az erről szóló reklámfilmjével a közösségi oldalakat.

Egy Karácsony Gergelyhez hasonló emberrel nem randevúzna – ezzel viccelődött nemrég Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nemrég a kormánypárti megmondóember, Bayer Zsolt műsorában. Ezt a részt annyira szellemesnek gondolhatták Szentkirályiék, hogy az ebből készült rövid videót fizetett hirdetésben reklámozzák Facebookon és Instagramon is, és már több százezer forintot költött el rá a Fidesz április 26. óta – vette észre a Magyar Hang.

A videónak azt a címet adták, hogy „ilyen Karácsony Gergely karaktere”. Ebben Szentkirályi egészen pontosan úgy fogalmaz: „nekem olyan érzésem van mindig vele kapcsolatban, mint hogyha az ember elmegy egy ilyen emberrel mondjuk egy randevúra – én egy ilyen emberrel hozzáteszem, soha nem mennék el randevúra, elnézést kérek – és amikor hozzák a cechet, hozzák a számlát, akkor neki hirtelen ki kell menni a mosdóba. (…) Valahogy ilyen a karakter” – fejtette ki a műsorban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.