Külföld

Mi történt? Rengeteg nő jelentkezett társnak, de mégis egyedül utazik az űrbe a japán milliárdos

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2020.01.30 | 13:18

Kiábrándító vége lett a nagy hype-pal induló űrutazós társkereső shownak. Ugyanis váratlanul meggondolta magát, és már nem keres barátnőt űrutazásához a japán milliárdos. Mindezt 28 ezer pályázat beérkezése után dobta be a 44 éves férfi. Ezek szerint senki sem felelt meg a feltételeinek. Pedig eredeti tervei szerint az űrből kiáltotta volna világgá, mennyire imádja űrutazó szerelmét. Most utazhat egyedül. Mondjuk, még így is bőven irigyeljük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yusaku Maezawa (MZ) (@yusaku2020) által megosztott bejegyzés,


Meggondolta magát és majdnem 28 ezer pályázat beérkezése után csütörtökön leállította a tévés partnerkeresést űrutazásához Maezava Juszaku japán milliárdos.


A 44 éves üzletember, aki tavaly novemberben 900 millió dollárért (kb. 270 milliárd forint) adta el a Zozo online divatkereskedését, húszévesnél idősebb, egyedülálló nőket keresett a műsorba. A párkeresést az AbemaTV streamingszolgáltatón lehet volna követni Japánban.

Életre szóló társat keresek, az űrből szeretném világgá kiáltani, mennyire szeretem

– írta a jelentkezőket toborzó oldalon január közepén Maezava, aki Elon Musk SpaceX vállalatának első magánutasaként, a tervek szerint 2023-ban kerüli meg a Holdat.


A Telihold szerelmesei című show-ba jelentkező nőknek érdeklődniük kellett az űrutazás iránt és képesnek kellett lenniük a felkészülésre is. A jelentkezés január 17-én zárult, a tervek szerint Maezava március végén választotta volna ki a partnerét. Azonban csütörtökön azt mondta, “érzései vegyesek”, így kiszállt a keresésből és a műsorból.

Az űrutazásról nem mondott le, de partner nélkül fog felszállni.

A kellemetlenségekért, és hogy sokaknak csalódást okozott, a Twitter oldalán kért teljes szívéből bocsánatot a férfi.

A tévéműsor nem az első feltűnést keltő akciója az excentrikus milliárdosnak: január elsején azt jelentette be, hogy Twitter-követői között véletlenszerűen válogatva szétoszt egymilliárd jent, így 1000 ember fog egymillió jennel gazdagodni. A milliárdos arra kíváncsi, boldogabbá teszi-e a felhasználókat a pénz.

Címlapkép: Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.