Külföld

Bevándorló vagyok! – üzeni Trumpnak a New York-i divatvilág

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.19 | 11:22

Kevés, ennél erősebb kampányvideót láttunk eddig, pedig elég egyszerű: ismert és kevésbé ismert arcok hol angolul, hol a saját nyelvükön üzenik az elnöknek, hogy ők is bevándorlók.

Ahhoz képest, hogy két felesége is bevándorló volt, Donald Trump amerikai elnök elég keményen beleállt a bevándorlásellenes politikába: falat akar a mexikói határra, kitiltotta az Egyesült Államokból hét, muszlim többségű ország polgárait, és komoly tervei vannak az illegális bevándorlók tömeges deportálására.

Mintha elfelejtette volna, hogy Amerika a bevándorlók országa (az ő nagyapja is az volt), no meg arról is, hogy az egymás után érkező emberek mennyi mindent adtak az országnak. Erre próbálja emlékeztetni 81, a New York-i divatvilágban dolgozó tervező, modell, fotós, stylist és szerkesztő. Érdekes arcok, nyelveken szólás, erős üzenet.

I Am an Immigrant: 81 Fashion Celebrities Stand Together | W Magazine

In the wake of President Donald J. Trump’s executive order restricting immigration from seven, predominantly Muslim countries, no fewer than 80 of fashion’s most recognizable faces, including Anja Rubik, Adriana Lima, Diane Von Furstenberg, and Maria Borges, come together to make a statement in solidarity with those affected by the refugee ban: I am an immigrant.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.