Külföld

Csak nézed és nézed, ahogy a vonat beterít mindenkit hóval

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.17 | 13:45

Már több mint ötmilliószor megnézték ezt a kis videót. A tanulság: ne áll túl közel a behavazott vágányokhoz, ha jön a gyorsvonat.

Az elmúlt napokban durva havazás kapta el az Egyesült Államok északkeleti részét, amihez még szél, vagyis hófúvás is társult. A New York állambeli Rhinecliff állomásán történt ez az eset, hogy a behavazott vágányokra nagy sebességgel beérkezett az Amtrak szerelvény, és az utasok pár másodpercig fel sem fogták, mit jelent ez, vidáman videózták a telefonjukkal. A lassított felévétel egészen virális lett, már több mint ötmillióan látták.

Amtrak Snow-mo Collision

Train moving faster than usual plus fresh snow from Stella resulted in a more spectacular arrival than expected. * Jukin Media Verified * Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/953178 For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Itt van ugyenez először normál sebességgel,aztán lassítva:

Amtrak Train Slams Passengers With Snow – Rhinecliff (New york)

Amtrak Train Slams Passengers With Snow – Rhinecliff (New york) – Full Video (Real time and Slow motion) – – – Details: http://amazingorfunny.blogspot.com/2017/03/amtrak-train-slams-passengers-with-snow-rhinecliff-new-york.html – Facebook: https://www.facebook.com/AmazingOrFunny/videos/1362362197161971/ – – – Rhinecliff, New York – Wednesday morning (15th March 2017) Amtrak train sent a wave of snow onto passengers standing on the platform.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.