Külföld

Videóklipekkel ünnepelte a koreai lánybanda a közös plasztikai műtétet

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.18 | 09:04

A "világ megérett a pusztulásra" című rovatunk jelentkezik, egyenesen Dé-Koreából.

Valamilyen oknál fogva a távol-keleti országokban nagyon mennek a plasztikai műtétek, aki csak teheti, az mind módosíttat valamit magán. Így tett a K-Pop legújabb üdvöskéje, a Six Bomb nevű dél-koreai lánybanda négy tagja is. Még februárban adtak ki egy új számot, a Becoming Prettier (Before)-t, melynek videoklipjében az izgatott készülődés és a konzultáció pillanatait láthatjuk.

[MV]식스밤 Sixbomb “예뻐지는 중입니다 Before” – 예뻐지는 중입니다 Before

Artist : 식스밤(Sixbomb) Title Song : 예뻐지는 중입니다 Before Album Title : 예뻐지는 중입니다 Before Release : 08-02-2017 DOWNLOAD ALBUM : “놀라지마! 날 비웃지마! 예쁘게 내가 달라질거야!” 라고 외치며 돌아온 Sixbomb. 이번 컨셉은 직장 취업 사랑 결혼 연애에서 외모가 중요한 요소가 된 요즘 남녀노소 다들 예뻐지고 멋있어지고 싶어하는 욕구를 반영한 것이다.

Most, március közepén pedig itt is a folytatás, a Becoming Prettier (After), ami már a megváltozott külsejű lánybandát mutatja, a beavatkozások után.

[MV] 식스밤 “예뻐지는 중입니다 After” – 예뻐지는 중입니다 After

Artist : 식스밤 Title Song : 예뻐지는 중입니다 After Album Title : 예뻐지는 중입니다 After Release : 16-03-2017 DOWNLOAD ALBUM : http://bit.ly/2m2O84c 식스밤의 예뻐지는 프로젝트 after 버전이 나왔다. “누가 봐도 예쁘다. 내가 봐도 예쁘다” 가사처럼 예뻐지고 있는 식스밤의 이번 신곡 “예뻐지는 중입니다 after” 는 전 세계를 강타한 싸이의 강남스타일과 같은 재밌는 키치(Kitsch)스타일의 EDM장르로서 재밌는 가사와 시원한 사운드의 곡으로 당당하고 엽기적인 그녀들을 확실히 어필 할 수 있는 곡이다.

„Az emberek úgyis észrevették volna, úgyhogy nem is akartuk titkolni, hanem dalt írtunk róla” – nyilatkozták a Six Bomb tagjai, és a szörnyű nagy arcpálmát csak még inkább fokozza az a tény is, hogy a következő nagylemezük tematikáját is a nagy közös plasztikai műtétjükre húzták fel a lányok, ami egyébként 4 személyre 88 ezer dollárba került és a beavatkozások deréktól lefelé történtek, a klinika szíves tájékoztatása szerint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.