Külföld

Így búcsúznak Dankától – Összeomlottak a megölt szerb kislány szülei

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.07 | 15:20

Danka Ilic neve az elmúlt napokban vált ismertté Európa-szerte, miután a tragikus halála megrengette az embereket. A szülők összeomlottak. A szörnyű gyilkosság újabb részletei csak most láttak napvilágot.

Illusztráció: freepik.com

Dankát március 26. óta keresték, amikor elkószált a család hétvégi házából a szerbiai Bor városa közelében, a szülők kezdetben attól tartottak, hogy emberrablók áldozata lett, de végül napvilágra került a szörnyű igazság.

A kislányt mindössze hét perccel azután gázolták halálra, hogy eltűnt otthonról.

A két gyilkos – a helyi kommunális cég alkalmazottai – szolgálati Fiat Pandájukkal hajtottak a megengedettnél jóval gyorsabban, amikor elgázolták az út közepén álló kislányt.

Miután az elkövetőket elkapták, vallomásukból kiderült, hogy először azt hitték, hogy a gázolásba belehalt a kislány, ezért berakták a csomagtartóba, de egyszer csak felébredt, mire ők megijedtek és megfojtották Dankát, majd a szeméttelepen kidobták a holttestét.

Danka szülei összeroppantak a gyásztól. Amikor megtudták, hogy eltűnt lányuk meghalt, kórházba kellett vinni őket. Az emberek gyertyákat gyújtottak Bor központjában a meggyilkolt kislány emlékére. Danka szülei könnyek között emlékeztek meg lányukról.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.