Külföld

Így búcsúznak Dankától – Összeomlottak a megölt szerb kislány szülei

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.07 | 15:20

Danka Ilic neve az elmúlt napokban vált ismertté Európa-szerte, miután a tragikus halála megrengette az embereket. A szülők összeomlottak. A szörnyű gyilkosság újabb részletei csak most láttak napvilágot.

Illusztráció: freepik.com

Dankát március 26. óta keresték, amikor elkószált a család hétvégi házából a szerbiai Bor városa közelében, a szülők kezdetben attól tartottak, hogy emberrablók áldozata lett, de végül napvilágra került a szörnyű igazság.

A kislányt mindössze hét perccel azután gázolták halálra, hogy eltűnt otthonról.

A két gyilkos – a helyi kommunális cég alkalmazottai – szolgálati Fiat Pandájukkal hajtottak a megengedettnél jóval gyorsabban, amikor elgázolták az út közepén álló kislányt.

Miután az elkövetőket elkapták, vallomásukból kiderült, hogy először azt hitték, hogy a gázolásba belehalt a kislány, ezért berakták a csomagtartóba, de egyszer csak felébredt, mire ők megijedtek és megfojtották Dankát, majd a szeméttelepen kidobták a holttestét.

Danka szülei összeroppantak a gyásztól. Amikor megtudták, hogy eltűnt lányuk meghalt, kórházba kellett vinni őket. Az emberek gyertyákat gyújtottak Bor központjában a meggyilkolt kislány emlékére. Danka szülei könnyek között emlékeztek meg lányukról.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló