Külföld

65.000 üzenet, nő zaklatott férfit, az idei év eddigi legnagyobb zaklatási botrányában

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.13 | 10:15

Amíg a nők küzdenek, hogy komolyan vegyék a zaklatási ügyeket, Jacqueline Ades az év eddigi legdurvább zaklatási botrányát robbantotta ki, több mint 65.000 üzenettel, betöréssel, fenyegetéssel.

Azért 65.000 szöveges üzenet elküldése már önmagában sem egyszerű, napi 500 üzenet pedig meghaladja egy átlagember képességeit. Jacqueline Ades megcsinálta ezt egy férfival, akit egy randioldalon ismert meg, és még a házába is betört.

Ades állítólag a Luxy nevű randioldalon találkozott az áldozatával. A Luxy tulajdonképpen egy sugardaddy oldal, ami szándéka szerint csinos lányokat hoz össze gazdag pasikkal. ez Ades-nek is összejött, állítólag egy szép éjszakát töltöttek együtt az áldozatával, akit azonnal a lelki társának tekintett. A randi megvolt, de ahogy az szokott lenni, mindenki ment tovább a maga útján. Jacqueline Ades eléggé zavaros börtönben készült interjúja alapján viszont a nő nem tudta magában lezárni az ügyet.

Ami ezután jött, az annyira túlzó, hogy már-már nevetséges. Napi 500 üzenettel kezdte bombázni a férfit, összesen 65.000 üzenetet küldött el, rejtély, hogyan tudott ennyit megírni. Később az áldozata felkereste a rendőrséget, mert amikor elutazott betörtek hozzá, vagyis miután hazatért észrevette, hogy valaki járt a házában. A biztonsági kamerák felvételei szerint Ades volt az, aki még a férfi kádjában is megfürdött, és pár dolgot el is emelt a házból. A rendőrség megkereste a nőt, átvizsgálta a kocsiját, és a férfitől ellopott kenyévágó kést is megtalálta az autóban.

A feljelentés után Ades teljesen bekattant, Hitlerhez hasonlította az áldozatot, azt írta neki, hogy a vérében fog fürdeni és a munkahelyén is megjelent, ahol a biztonságiak kivezették, de ő azzal védekezett, hogy az áldozat felesége, ezért joga van meglátogatni őt az irodában.

Ades tiltakozott az ellen, hogy őrült lenne, bár a férfit az ő gyógyító angyalának nevezte, belekeverte a történetbe az illuminátusokat is, és többször említette, hogy mágikus számuk a 33, Jézus is ennyi idősen halt vértanúhalált. Amikor megkérdezték tőle, hogy nem tartja-e soknak a 65.000 üzenetet, azt válaszolta, hogy a szerelem nem egyszerű dolog, nem mindig boldog, amikor együtt voltak minden tökéletes volt, és ez volt az egyetlen esélye, hogy visszaszerezze a boldogságot.

Jacqueline Ades előzetesben van, és május 15-én lesz a tárgyalása.

Illusztráció: Pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.