Külföld

Snoop Dogg és Sir Patrick Stewart 10 millió dollárt toltak bele egy brit marihuána cégbe

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.03 | 15:17

A rapper esetében ez nem is annyira meglepő. Na de Picard kapitány és X Professzor megformálója vajon hogyan jön a képbe?

Snoop Dogg – Fotó: AFP PHOTO / ANGELA WEISS

Snoop Doggról mindenki tudja, hogy szereti a füvet. Aki ismeri őt (és van, aki nem ismeri?), az ezt ugyanúgy tudja róla, mint azt, hogy rapper. 2012-13-ban össze is ért végre a kettő: a rapper Jamaicába költözött, és Snoop Lion néven készített egy elég füstös dancehall-reggae lemezt Reincarnated címmel. Na de vissza a fűhöz!

A cég, amit Snoop Dog most megtámogatott 10 millával, az Oxford Cannabinoid Technologies (OCT), ami orvosi kannabisszal foglalkozik, és az abban rejlő lehetőségekkel. Az összeg, amit Snoop a cégbe fektetett, egy európai labor és kutatási központ felállítására megy, ahol olyan újfajta gyógymódokat fejlesztenek ki, amelyek világszerte többmillió beteg életminőségét javíthatják. Természetesen mindez orvosi marihuána alapon megy majd. A cég lelkes támogatója Sir Patrick Stewart is, aki a nemes és fontos ügyek jótékony támogatójaként ismert. Ő komolyan hisz a cégben, az elképzeléseikben és a terveikben, na meg az orvosi marihuánában is. Támogat egy olyan brit epilepsziás beteget is, aki azt szeretné elérni, hogy orvosi marihuánával is kezeljék a betegségét. Meg persze az összes többi epilepsziás beteg számára is ott legyen ez a lehetőség. Az 1 milliós összeget az OCT-nek Snoop a Casa Verde Capital nevű cégén keresztül adta, ami kizárólag olyan cégekbe fektet, melyek marihuánával foglalkoznak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló