Külföld

Kutyáját védte az idős nő, megölte az aligátor – Felkavaró videó

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.05 | 14:48

Az aligátorokkal való találkozások és támadások az utóbbi években megszaporodtak az Egyesült Államokban, különösen Floridában és Dél-Karolinában.

Aligátor ölt meg egy 69 éves észak-karolinai nőt, miközben az a kutyáját sétáltatta Hilton Head Island lagúnájánál. Az áldozat megcsonkított testét őrizve találták meg az aligátort annak a helynek a közelében, ahol a múlt héten horgászokra is rátámadt a fenevad.

Fotó: Pixabay

Az áldozat holttestét akartuk megtalálni, illetve elszállítani, amikor megjelent a gyilkos hüllő, amely “zsákmányát” őrizte. Emiatt meg kellett szakítani a mentési erőfeszítéseket”

– közölte a Beaufort megyei seriff hivatala. Az aligátort biztonságosan eltávolították a területről és elaltatták. – A nő holttestét így ki tudtuk húzni a vízből – tette hozzá a seriff. A boncolást szerdára tervezik.

Egyelőre nem világos, hogy a nő hol és hogyan került a vízbe, bár az ipari kamera rögzítette a tragédiát.

Az aligátorokkal való találkozások és támadások az utóbbi években megszaporodtak az Egyesült Államokban, különösen Floridában és Dél-Karolinában.

Ebben az államban évekig nem volt sok aligátortámadás, egészen 2022-ig, amikor öt aligátortámadásról is beszámoltak az év során, amelyek közül kettő halálos kimenetelű volt – foglalta össze a dailymail.com nyomán a Blikk.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló