Külföld

12 éves fiú kampányol Trumpnak egy fontos államban

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.30 | 11:17

A tinédzser Donald Trump kampánystábjának társelnöke a Colorado állambeli Jefferson megyében. Még csak nem is mutált, de komolyan veszi a munkáját, szerinte nem túl fiatal erre a feladatra.

Vélhetően Trump kampányának a legfiatalabb arca Weston Imer, a 12 éves coloradói fiú. Önkénteseket koordinál és szavazókat mozgósít az elnökválasztás szempontjából fontos helyen, Jefferson megyében.

Az alábbi videóban a Guardian riporterének azt mondja, hogy tudja, mit csinál és bíznak benne a kampányban részt vevő emberek.

Ezt követően rá is térnek a lényegre: a riporter politikai ambícióiról kérdezi, mire a fiú elmondja, hogy 2040-ben – amikor betölti a törvényben előírt életkort – indul az elnökválasztáson.

Szerinte azért kell Trumpra szavazni, mert Hillary Clinton egy bűnöző, és ha bekerül az elnöki székbe, nagy baj lesz.

De nem fog, mert úgyis Trump nyer

– mondta a kisfiú.

A CNN korábban arról írt, hogy Imer édesanyja a helyi kampány területi koordinátora. Szerinte a fiának ez jó lehetőség, mert így sokat tanulhat a politikai folyamatokról.

Augusztusban még egyértelműen Clinton vezetett Coloradóban, Trump időközben javított a lemaradásán, de a Public Policy tegnap publikált mérése alapján Clinton újra stabilan, 7 százalékkal vezet. Itt lehet böngészni az államra vonatkozó közvélemény-kutatási adatokat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Unatkozom
Ezek a legkedveltebb szexpózok
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 06.