Külföld

Trump az utolsó elnökjelölti vitát is széttrollkodta

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.20 | 07:57

Majd amikor eljön az ideje, megmondom, egyelőre bizonytalanságban tartom önt - válaszolta a republikánusok elnökjelöltje arra a kérdésre, hogy elfogadja e a választások eredményét, bármi legyen is az.

gettyimages-496584986
Trump a vita első negyedében még visszafogott volt, de aztán megint hozta a szokásos formáját – Fot: GettyImages

Donald Trump republikánus elnökjelölt kitérő választ adott a szerdai elnökjelölti vitában arra a műsorvezetői kérdésre, hogy el fogja-e fogadni az elnökválasztás eredményét.

A vitavezető egyértelműen feltette a kérdést Donald Trumpnak, hogy egyetért-e alelnökjelöltje, Mike Pence és a leánya, Ivanka Trump nyilatkozatával, miszerint elfogadják az elnökválasztás eredményét. Donald Trump úgy fogalmazott: “majd amikor eljön az ideje, megmondom, egyelőre bizonytalanságban tartom önt”. Vagyis arra utalt ezzel, hogy megvárja az eredményeket, és  utána dönt róla.

A republikánus elnökjelölt azt állította, hogy milliók regisztráltatták magukat jogosulatlanul a választásra. Szerinte Hillary Clintonnak nem is lenne szabad indulnia az elnökségéért, már eleve a jelöltsége is bizonyíték a választási csalásra. Trump a vita hevében “undok nőnek” nevezte vetélytársát.

Hillary Clinton leszögezte: az amerikai történelemben a vesztes elnökjelöltek mindig elfogadták a választás eredményét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.