Külföld

A fickó fogta a csákányt és nekiesett Donald Trump csillagának

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.26 | 19:48

Talán meglepő, de a republikánus elnökjelöltnek régóta volt saját csillaga a Hollywoodi Hírességek sétányán. Már csak volt, mert valaki elég durva módját választotta a politikai véleménye kifejezésének.

Donald Trump olyan ember, akik nem nehéz gyűlölni. A republikánus elnökjelölt megtett mindent azért, hogy sokan ne szeressék, a New York Times két oldalon tudta összefoglalni azokat az embereket, csoportokat és országokat, akiket az elnökválasztási kampány kezdete óta szándékosan sértegetett.

Egy ember viszont még ehhez képest is sajátos módját választotta a gyűlölet kifejezésének: beöltözött építőmunkásnak, majd fogott egy csákányt és nekiesett a Trump nevét megörökítő csillagnak Los Angelesben, a Hollywoodi Hírességek sétányán. Az esetről videó is készült:

A férfi rögtön nyilatkozott is, azt mondta, hogy árverésre akarja bocsátani a csillagból kicsákányozott plakettet, hogy pénzt gyűjtsön azoknak a nőknek, akiket Trump állítólag szexuálisan zaklatott.

Trumpnak amúgy 2007 óta van saját csillaga a Hollywoodi Hírességek sétányán, amit részben üzleti sikereivel, részben pedig a saját valóságshow-jával érdemelt ki. Mióta politizálni kezdett, a csillag kedvenc célpontja volt a trolloknak, de szerda hajnalig még nem verték szét.

Ellenben pár hónapja körbekerítették egy mini fallal, szögesdróttal a tetején, utalva az elnökjelölt terveire, hogy falat húzna fel a mexikói határon. Mások pedig úgy fényképezték magukat a csillaggal, hogy épp a középső ujjukat mutatják. Például ez a fickó:

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló