Könyv

Interaktív e-könyvben adta ki a Trónok harcát az Apple

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.30 | 09:51

Térképek, családfák, szószedetek és kiegészítések vannak abban a Trónok harca e-könyvben, ami az Apple webshopjában jelent meg pár órája. Egy sorozat első darabja a könyv, öt részt ígér a techcég.

Interaktív élményt ígér az Apple azoknak, akik megveszik George R. R. Martin fantasy-remekművének, a Trónok harcának bővített elektronikus kiadását az iTunes store-ból. A webshopban most a regényfüzér első kötete jelent meg, a techcég ígérete szerint az eddig megjelent öt regény mindegyikét elérhetővé teszik az elkövetező hónapokban.

Az e-könyv attól interaktív, hogy tele van térképekkel, amiken követni lehet az egyes karakterek útját. Családfák is vannak benne, hogy senki se vesszen el a szövevényes rokoni kapcsolatok hálójában. Az egyes családok címereit is összegyűjtötték a bővített kiadásban.

ibooks-got-9

Az új e-könyvről maga az író, George R. R. Martin is elmondta a véleményét. “Épp most lépünk be a könyvkiadás történetének új korszakába” – helyezte történelmi távlatba az eseményt. Azt is elmondta, hogy az Apple-től vásároló olvasók azokra a kérdéseikre is választ kaphatnak, amik a papírból készült könyv olvasása közben felmerültek bennük.

Tavaly ősszel az Apple hasonló, bővített verzióban adta ki a Harry Potter kalandjairól szóló sikerkönyvet is. A Trónok harca Apple-kiadásáért most 8.99 dollárt, azaz nagyjából 2500 forintnak megfelelő összeget kell fizetni. A következő részek ennél valószínűleg drágábbak lesznek. A második könyvet már most elő lehet rendelni, 11.99 dollárért, olyan 3400 forintért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.