Színház

Kultúrprogramot ajánlunk: indul a 2. STARTfeszt!

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.05 | 06:46

Itt az idő, hogy kilépj a komfortzónádból, és kipróbálj valami igazán különlegeset.

Hiánypótló ötlettel állt elő 2019 januárjában az Itt és Most Társulat: az improvizációs színtársulat úgy döntött, saját fesztivált indít, aminek programjaival párbeszédet teremthet a színház, a zene, az irodalom kedvelői és művelői között.

A tavalyi sikeren felbuzdulva 2020-ban ismét megrendezik a Startfesztet: a január 10-én startoló, 3 napos fesztiválon minden generáció tagjai megtalálhatják a számukra izgalmas programot. A fesztiválnak ezúttal is a Ráday utcai Itt és Most Közösségi tér ad otthont, ahol ingyenes tréningeken tesztelhetjük a bennünk lakozó imprószínészt, szerzői estet hallgathatunk a Lázár tesók vagy Nyáry Krisztián előadásában, Ringatóra vihetjük a család legkisebb tagjait, vagy épp a hangszerkészítés rejtelmeiről beszélgethetünk egy szakavatottal.

A fesztiválon debütál az Itt és Most Társulat új előadásformája, a Mementó, a FISZ Változó Örökség címmel szervez irodalmi délutánt, két társasjáték készítő mesél a társasozás tudományáról, és számtalan workshopon, kézműves foglalkozáson élhetjük ki a kreatív hajlamainkat.
A Startfeszt legfontosabb hívószavai idén is a #közösség, az #elfogadás, a #kaland és az #inkluzivitás – amennyiben ezek a te életedben is meghatározó fogalmak, garantáltan megtalálod a számításod a fesztiválon.

A fesztivál programjai ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.