Nők

Trend: 2017 az apró mellbimbók éve lesz?

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.17 | 18:28

Túl kicsi, túl nagy, túl szabálytalan, túl ilyen, túl olyan - talán nincs is jobban kritizált testrész a női melleknél. Nem csoda, hogy annyi nő fekszik kés alá a tökéletesnek ítélt ideálok elérésének érdekében, éppen ezért a mellnagyobbító, mellformáló műtétek ma már a leggyakoribb plasztikai sebészeti beavatkozások közé tartoznak.

Fotó: Pixabay / fsHH
Fotó: Pixabay / fsHH

A The Plastic Surgery Group nemrégiben publikált előrejelzései szerint 2017-ben nem a mell mérete kerül fókuszba, hanem a mellbimbóé, a statisztikák alapján pedig kiderült, hogy a plasztikát bevállaló hölgyek a pici bimbókat részesítik előnyben.

Tavaly a nők 30%-a élt a mellbimbó kisebbítés lehetőségével, most nagyon divatba jött a mellbimbó korrigálás

– mondta el Mo Akhavani plasztikai sebész.

Állítása szerint a nők gyakran csak egy apró változtatást szeretnének a mellbimbójukkal kapcsolatban, mert azt túl nagynak, kivételes esetekben pedig túl aprónak gondolják, de a befelé forduló mellbimbók korrekciójára is lehetőség van. Egy tanulmány is készült az állítások igazolása érdekében, melyben 131 önkéntest kértek fel arra, hogy különböző méretű és formájú mellbimbókat pontozzanak aszerint, hogy mennyire találják azokat vonzónak.

A legmagasabb pontszámot azok a mellbimbók kapták, melyek csupán 25-30%-át foglalják el a mell területének, az 50%-nál nagyobb bimbókat azonban a legtöbb tanulmányban résztvevő leszavazta.

Az eredmények után Akhavani szerint kijelenthetjük, hogy 2017 a pici mellbimbók éve lesz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló