Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Nők

Csinos modellek meztelenül pózolva és a testükre írt kulcsszavakkal az önelfogadásért kampányolnak

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.08 | 10:23

Több korosztály találkozása a kampány. Van köztük 19, 28 és 52 éves nő is. Persze mindannyian modellek, ezért csinosak is nagyon, de persze nekik is megvannak a démonaik, derült ki a Sports Illustrated fotózásán.

Robyn Lawley (@robynlawley) által megosztott bejegyzés,

Az 52 éves modellikon, Paulina Porizkova, és ifjú társai, a 28-as Robyn Lawley és a mindössze 19 éves Sailor Brinkley Cook (akinek szintén egy egykori modell, Christie Brinkley az édesanyja) álltak össze egy csapattá. Meztelenre vetkőztek, a testükre pedig olyan szavakat írtak fel, amik kifejezik és egyben meg is erősítik őket, saját sorsuk kulcsszavait.

Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) által megosztott bejegyzés,

Minden nő, még a legcsinosabb is küzd az önelfogadással, még neki is van valami gondja önmagával. Az In Her Own Words fotósorozat viszont azt a célt tűzte ki maga elé, hogy bizonyítsa a nőknek, hogy a külső-belső önelfogadás egyaránt fontos, és mindenki úgy szép, ahogy van.

Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook) által megosztott bejegyzés,

Az egykor csodált, ám 50 fölött is még mindig nagyon csinos Porizkovának az idővel együtt változó testét kellett elfogadnia, míg Brinkley Cook, aki igazán nem az a vaskos típus, pedig éveken át küzdött önmagával azért, mert sosem találta magát elég vékonynak, amit őt elnézve, totális testképzavar és agyrém.

Robyn Lawley (@robynlawley) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló