Nők

Együtt. Működünk! – Női vezetők a társadalomért

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.09 | 15:22

A Menedzserszövetség, a Remind Bookazine és a Zenon Clinic bemutatja: Női Vezetők a Társadalomért! Együtt. Működünk!

A Menedzserszövetség immár negyedik alkalommal hirdeti meg a Női Vezetők a Társadalomért! Együtt.Működünk! – kampányát, mely egyedi koncepcióval és célkitűzéssel rendelkezik. Az eseménysorozat fő célja a Menedzserszövetség női vezető tagjainak bemutatása, valamint példaértékű munkájukra való felhívás.

A kampányban 40 meghatározó női vezető vállal szerepet, támogatva nyolc kiemelt társadalmi témát. A kampány főszereplői olyan szakemberek, akik példamutató sikereikkel pozitív irányt mutatnak. Az idei kampány különlegessége, hogy minden témához egy-egy releváns alapítvány női munkatársa vagy vezetője is csatlakozik, akik számára a Menedzserszövetség a láthatóság mellett ösztöndíjas részvételi lehetőséget is biztosít nagysikerű Mentor Programjában.

Női Vezetők a Társadalomért! kampány 8 kiemelt társadalmi témája:

Art Meets Business – a BÁV Zrt. támogatásával

Digitális gyermekvédelem – a Magyar Telekom támogatásával

Egészséges jövő – a Pálfalvi Centrum támogatásával

Felelős kommunikáció – a Szerencsejáték Zrt. támogatásával

Fenntartható fejlődés – a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. támogatásával

Jövő menedzsereinek pártfogása – a MET Csoport támogatásával

Sokszínű vállalati kultúra – az MBH Bank támogatásával

Társadalmi hasznosság – a Provident Pénzügyi Zrt. támogatásával

Buday-Kollárik Tímea – a Menedzserek Országos Szövetségének ügyvezető igazgatója és a kampány életre hívója így fogalmazott:

“Számomra, a Menedzserszövetség ügyvezetőjeként és magánemberként is kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás. Immáron, negyedik alkalommal megvalósított nőnapi kampányunk már nem csak arról szól, hogy felhívjuk a figyelmet a női vezetők fontos szerepére, ennél sokkal több üzenetet hordoz. Női vezetőinkkel és a kampány támogatóival összefogva 8 fontos és igazán aktuális társadalmi témát mutatunk be és azon keresztül 8 civil szervezetet támogatunk. Hiszünk benne, hogy közösen többet tehetünk! Együtt. Működünk!”

A nőnapra időzített kampány nyitóeseménye a Charity Fashion Market exkluzív jótékonysági ruhavásár volt. Az esemény bevételével a Menedzserszövetség az UNICEF Magyarország munkáját támogatta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Megvan a következő Sztárboxos?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.