Tech

Jonathan Bailey és Regé-Jean Page a nappalidban? Karnyújtásnyira vannak tőled kedvenc sztárjaid!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.12 | 11:25

Szeretnéd, ha Jonathan Bailey és Regé-Jean Page bármikor elérhető lenne a számodra? Nincs más dolgod, mint beszerezni egy szuper smart TV-t!

Az okos tévék nem csak lenyűgöző képet és moziélményt biztosítanak, de pillanatok alatt elérhetővé teszik számodra kedvenc sorozataid és sztárjaid! Vidd haza hőn szeretett szereplőidet!

Fotó: 123rf.com

Ezért jó választás egy smart Tv!

A mart TV-k kiváló alternatívát jelentenek, ha azonnali film-élményre vágysz, mindössze néhány kattintással. Az okos tévék ugyanolyan operációs rendszerrel vannak felszerelve, mint a számítógépek vagy az okostelefonok, így a filmezéshez nem kell másik eszközt csatlakoztatnod, de nem is vagy kiszolgáltatva a tévéműsoroknak.

A smart tévék egyik nagy előnye, hogy a gyárilag, előre telepített alkalmazások mellett van lehetőséged, hogy te magad is telepíthess olyan app-okat, amik a kényelmed és szórakozásod segítik.

Ráadásul arra is alkalmasak, hogy úgy böngészhess az interneten, mintha számítógépen tennéd, mivel gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók az internethez, sőt egyéb más eszközökhöz is, mint például egy laptop vagy telefon.

Emellett közvetlen hozzáférésed van televíziós csatornák archívumaihoz, streaming szolgáltatásokhoz (pl. Netflix, HBO GO), ha van előfizetésed, valamint egyéb videó megosztókhoz (YouTube, Twitch stb.).

Ha ez még mind nem lenne elég, intelligens hangalapú vezérlések is rendelkezésedre állnak, mint a Google Asszisztens vagy az Amazon Alexa. Ezeket akár még főzés közben is tudod használni.

Egyszerű, mint az egyszeregy! Válassz smart tévét, csatlakozz a netre, és élvezd, hogy kedvenc sorozataid bármikor nézhetők.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.