Nők

Ennek az 5 férfitípusnak egy nő sem tud ellenállni

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.21 | 10:15

Vannak olyan férfiak, akik gyakorlatilag minden nőre hatással vannak, és ehhez elegendő számukra néhány másodperc is. De milyenek is ezek a férfiak? Lássuk!

Fotó: pixabay.com

A rideg

Ezeket a férfiakat a titokzatosság jellemezi. Távolságtartóak, és nem engedik túlságosan közel magukhoz az embereket. Ez a viselkedés viszont pont arra ösztönöz, hogy még inkább a közelükbe akarj férkőzni.

Az ilyen típusú férfiak olyan partnert keresnek, aki legalább annyira titokzatos, mint ők maguk.

A védelmező

Amikor bajba kerülsz, ő az, aki ott áll melletted. Mindennapjainkban előfordulnak lovagias, védelmező típusú férfiak, és az ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező férfiakat imádják a nők.

Bízhatsz benne, hogy nála biztonságban vannak a titkaid is.

Az ambiciózus

Igazi szívtiprónak számít. A fehér ing-zakó kombináció a legmagabiztosabb nőket is leveszi a lábukról. Számára a siker, a fejlődés fontos, ami még vonzóbbá teszi őt.

Az ilyen férfinak nehéz egyszerre a munkában és a magánéletben is uralkodnia, ezért átveheted tőle a kezdeményezést otthon.

Az elitista

Biztos, hogy a legjobb helyekre fog elvinni, és a legkiválóbb borokat kínálja majd fel, de először le kell rombolni azt a falat, amit maga köré húzott. Ennél a típusnál a kitartás vezet célra.

A családcentrikus

Ő az a férfi, akivel már az első pillanattól kezdve terveket lehet szőni. Különösen akkor, ha látod, milyen gondosan bánik a gyerekekkel. A nők nagy része az ilyen típusú férfiakért rajong, mert biztonságot sugároznak. Ő az igazi társ, aki tökéletes apuka is lehet.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.