Nők

Férfiaknak tilos! klub nyílt Manhattanben

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.07 | 12:32

A Wing nevű, bézsben úszó közösségi tér csak és kizárólag nőknek szól.

Heti egyszer rozét szürcsölgetni, különleges hölgyek társaságában, puccos rózsaszín kanapén? Ez az új trend New Yorkban. A nők szinte eszüket vesztve törik magukat, hogy beléphessenek az exkluzív klubba. The Wing a neve, és tökéletes kikapcsolódást nyújt a nyüzsgő nagyvárosi forgatag közepén.

Audrey Gelman és Laura Kassan álmodta meg a helyet, amely egy pazar oázis a dolgozó hölgyek számára: munkaállomások, sminkelési lehetőség, forró zuhany, csupa női könyvekből álló könyvtár, töltőállomás, étel-ital és minden más van itt, amire egy elfoglalt, folyton rohanásban lévő nő vágyik.

Egyre nagyobb kereslet mutatkozott egy ilyen helyre a városban, ahova a férfiak nem tehetik be a lábukat. 2018 elejéig hasonló közösségi tér nyílik a Sohóban, Brooklyn belvárosában és Washingtonban is, az új helyszíneket pedig a már tagságot nyert nők bevonásával választják ki az alapítók.

A leendő klubok jóval tágabbak lesznek, mint a jelenlegi zászlóshajó, és több tag befogadására is alkalmasak lesznek. A havi díj elég borsos természetesen: 215 dollár alatt nem úszható meg

– írja a Harpers Bazaar. Jelentkezni itt lehet az új klubokba.

Quiet morning at The Wing courtesy of @nubbytwiglet :herb:

A post shared by The Wing (@the.wing) on

new member @kimraluna :crystal_ball:

A post shared by The Wing (@the.wing) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló