Nők

Hihetetlen! Ez a 12 éves kislány a londoni divathét sminkmestere lett

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.11 | 18:48

3 évesen kezdett sminkelni, 7 évesen már profi tanfolyamra járt.

A 12 éves Nathannan lábai előtt hever a fél világ.

Míg mások totyogós korukban inkább plüssmacikkal játszanak és meséket néznek, addig Nathannan már hároméves korában is sminkes oktató videókat nézett a YouTube-on, hogy lekösse magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PEARPAPLERN (@nongpearpaplern) által megosztott bejegyzés,

A tahi kislány ötévesen szerzett magának először hírnevet, amikor édesanyja feltöltötte Nathannan egyik videóját az internetre, amin magát sminkelte a gyermek.

A felvétel sokakat lenyűgözött, de persze akadtak olyanok is, akik negatív kommenteket írtak a videója alá, és bírálták a lány édesanyját is, amiért megengedi 5 éves gyermekének, hogy kifesse az arcát.

Egy tavalyi BBC-interjúban Nathannan elmesélte, hogy akkoriban még nem igazán értette ezeket a bírálatokat, azonban 7 évesen újra elolvasta az első videója alá írt hozzászólásokat, és akkor bizony elsírta magát bánatában.

Azonban ahelyett, hogy kedvét szegték volna az éles megjegyzések, inkább még nagyobb erővel vetette magát bele kedvenc időtöltésébe, és elkezdett egy profi sminkes tanfolyamot is még 7 évesen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PEARPAPLERN (@nongpearpaplern) által megosztott bejegyzés,

Natcha Sanunrat, a lány édesanyja a BBC-nek elmondta, hogy ő tudta jól, hogy nem gyereknek való a sminkelés, de a lánya élt-halt érte már háromévesen is, annak ellenére, hogy ő az otthonukban mindig próbálta elrejteni előle saját sminkcuccait.

Folyamatosan tanul, és próbál fejlődni. Ez az ő szenvedélye

– mondta lányáról.

9 éves korára Nanthannan már igen népszerű sminkesnek számított Thaiföldön, sokan keresték fel a lányt, hogy készítsen nekik sminket.

2018-ra a kislány már olyan szintre felhozta magát, hogy felkérték a londoni divathét profi sminkcsapatába, ami azért valljuk be, egy felnőttnek is nagy falat és hatalmas szakmai elismerés. Ez volt az első alkalom, hogy Nanthannan nemzetközi porondon is megcsillogtathatta kivételes tehetségét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PEARPAPLERN (@nongpearpaplern) által megosztott bejegyzés,

A kislány, aki most töltötte be 12. életévét, a YouTubon, ahol sminkes oktató videókat oszt meg, persze már régen nagy sztár, több mint 278 ezer követője van, Facebook oldalát pedig 900 ezren követik.

Ha szeretsz valamit, akkor fogalmazd meg a céljaid, és légy eltökélt azok megvalósításában. Meg tudod csinálni, csak maradj elkötelezett és szenvedélyes

– vallja a kis Nanthannan.

Címlapi kép: Facebook/Nongpearpaplearn

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló